Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 5 EUR (5%)
Donate to support this site...

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 46 to 54 of 54
  1. #46
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2002
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ti-l vand eu pe al meu daca vrei ii cu tot cu cablu conectare la Ibox, 100 ron.

  2. #47
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O intrebare pentru maestrul -yope- cei ce au acest receptor si sa nu m-ai intimpine aceste probleme de incarcare bootloader cum sa intamplat la -ienceanu-.
    Cand este necesar o incarcare a unui alt boot.pe receptor, s-au ramanem cu cel instalat pe receptor multa vreme, numai scimbam imaginile (si acestea s-au oprit in 27 noiembrie) cred ca exista doua versiuni de bootloader una de prin august 2014 ceea ce este si pe pagina aceasta http://www.cloud-ibox.net/index.php?...JveC0yLVBsdXM= si una de prin ianuarie 2015 ,ce nu o gasim la pagina respectiva , nu stim la care di cele doua versiuni daca incarci pe rec. ramai fara afisaj cred ca aceasta din2014 , intampina aceasta problema a afisajului , dar pe cea din ianuarie 2015 cred ca sa rezolvat neafisarea lcd,dar de unde se descarca .

  3. #48
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sa o luam treptat.
    Updatarile de firmware nu au mai continuat din 27.11.2016 .
    Acest receptor a fost inlocuit de Zgemma(nu stiu daca se potrivesc softurile,nu am incercat).
    Bootloadere sunt doar cele 2 ce le-am pus cu o pagina inainte.Primul bootloader(xpeedlx) a fost construit pentru versiunea 1 de firmware,cea in care a mers si Black-Hole.
    Al doilea bootloader(cloudix) a venit automat odata cu implementarea mai multor imagini pentru acest receptor.
    Aceste bootloadere nu se pun de fiecare data cand schimbi imaginea.Daca avem la <cpu information> asa ceva:




    atunci nu mai trebuie decat pusa imaginea versiunii 2(cloudix).
    Acum,fiecare isi cauta o imagine ce-i place: openpli,openatv,openvix,italysat,hdfreaks.Dar nu recomand Black-Hole pentru ca va alegeti cu un bibelou pe care se pune jtag.
    Modalitatea de instalare a bootloader versiunea 2(29.05) :




    Click here to view or download the file directly.




    In viitor ,pentru a va face o copie a imaginii ce v-a placut cel mai mult,fara a fii nevoiti a parcurge toti pasii de dupa instalare,folositi pluging-ul :BackupSuite
    Last edited by yope2a; 18th March 2017 at 09:56.


  4. #49
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumim Yope, am intrebat cand se schimba aceste bootloadere findca la mine cand am cumparat receptorul la pornire in boot aparea pe tv , o imagine de pornire de openpli cu acea imagine era si instalata dar odata cu schimbarea o altei imagini openvix la pornire aparea imaginea openvix daca instalez iar openpli la pornire nu arata imaginea openpli ci openvix si tot asa deci daca instalez o alta imagine decat openpli ramane la pornire ultima imagine (openvix ,hdfreacs,openatv) chiar daca instalez din nou openpli,de asta intrebam poate trebuie schimbat bootlederul ca sa revina la normal pe ce imagine este instalat pe rec.

  5. #50
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Faci o confuzie.
    Ala e bootlogo.Si da,cand am luat receptorul aveam bootlogo cloudibox,acum am openatv, nu ma deranjeaza.
    Pe un receptor cu enigma 2 avem radiologo.mvi, bootlogo.mvi, backdrop.mvi, switchoff.mvi si bootlogo_wait.mvi
    Eu am schimbat doar primele doua,celelalte nu le-am gasit.
    Last edited by yope2a; 18th March 2017 at 20:29.


  6. #51
    Junior Member Friend
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    13
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gipe View Post
    Ti-l vand eu pe al meu daca vrei ii cu tot cu cablu conectare la Ibox, 100 ron.
    Ți-l iau dar și cu cablu usb de conectare la PC.

  7. #52
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ca sa nu mai ai in openpli la inceput imaginea precedenta la boot(openatv,openvix ori italysat), pune fisierul ce ti-l voi pune mai jos in folderul copiei de rezerva ce-l ai.
    Alaturi de fisierele din "cloudix":
    force
    imageversion
    kernel.bin
    rootfs.bin


    adauga splash.bin


    Pune pe stick,apoi in receptor si instaleaza imaginea normal.Dupa pornire vei avea o noua imagine.

    Acuma eu iti dau unul creat de mine.
    https://mega.nz/#!h98hwZIZ!HApVVq1KYWPotbw6mBNOl3610TFCmjPH4wvOU2L _mjE




  8. #53
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci copii fisierul pus de tine pe stik in folderul de cloudix si dupa care il descarc in receptor ,si e valabila numai pe imaginile de openpli s-au il pot copia in folderul oricarei imagini open,italy,openvix.etc.la care vreau la incarcare in receptor.
    Si inca ceva asa arata la mine cpu. Trebuie incarcata alta versiune s-au ramane cu aceasta, si de aici este bun de descarcat.http://www.cloud-ibox.net/index.php?folder=Q2xvdWQtSWJveC0yLVBsdXMvQm9vdGxvY WRlcg==
    cpu.

  9. #54
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    247
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Copii fisierul doar in Openpli,sa-ti apara la inceput openpli nu openatv sau openvix apoi iti apare bootlogo-ul .
    Daca schimbi imaginile doar de openpli il copiezi prima data apoi nu,pentru ca nu se va schimba decat cand vei pune openatv sau openvix(acestea au in folderul lor splash.bin al fiecarei imagini aferente).
    Daca ai la cpu la fel inseamna ca ai ultimul bootloader si-l lasi asa,te axezi doar pe imagini,uiti de bootloader.


 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top