Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 0 EUR (0%)
Donate to support this site...

Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 61 to 72 of 72
  1. #61
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Allsattnt are un material ce si cum pe un alt forum.


  2. #62
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    73
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ienceanu View Post
    Chestiune rezolvată.Nu pot să nu remarc faptul că nu prea găsești informații și ajutoare.
    Iti recomand sa pastrezi placa aia cu Cypress (pt. Broadband Studio JTAG pe I2C). Eu am un Cloud Ibox 2 Plus de ~2 ani si pina acuma am scris boot-ul de vreo 3-4 ori. E adevarat ca sta undeva la tara (la socrii) intr-o comuna uitata de Renel (unde cam sunt probleme cu curentul), dar totusi calitatea componentelor din "conservele" astea cam lasa de dorit ...

  3. #63
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    561
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pentru schimbarea de imagine la cloud ibox 2 plus unde pun stickul,in care port usb?decoderul meu nu vrea sa schimbe imaginea .am avut openpli4

  4. #64
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    263
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De preferobil in usb-ul din spate,se scrie mai repede.
    Un stick formatat fat32,pui folderul xpeedl(sau cloudix) nu inainte de a te uita sa nu ai "noforce" in folder,daca da,il redenumesti in "force"),opresti recul din buton spate,pui stick,pornesti din buton,dupa 5 min. opresti,scoti stick si dai drumul.


  5. #65
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    561
    Posts Thanks / Likes

    Default




    ai idee daca nu cumva condensatorii astia sunt umflati si de aia nu vrea sa schimbe imaginea?mie cativa asa mi se par.

  6. #66
    Junior Member Friend
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by misu1 View Post
    Pentru cei ce au acest receptor pot folosi acest, plugin, enigma2-plugin-camd-oscam-freecs-pli_1.0.freecs_all.ipk.rar deschide multe programe pe sateliti 23,5E 19E-13E-
    08W-30W e foarte util, nu trebuie actualizat softcam key la el ,singura varianta sa fie conectat receptorul la net permanent, functioneaza (share).
    Poți să-mi spui și mie cum se instalează în receptor?

  7. #67
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca ai net bun si permanent este ceva m-ai bun ca cel de sus descarci https://github.com/remytr/enigma2/bl...am_1.8_all.ipk apoi de aici softcam nicam de ce fel de imagine folosesti http://www.dzsat.org/forum/f413/ncam...es-452660.html le descarci in receptor apoi restart la receptor apoi te duci la meniu softcam la receptor si trebuie sa gasesti nicam dai ok buton verde pe telecomanda apoi te duci la pluginuri si gasesti pluginul free ccam il deschizi si ai sa gaseasti in dreapta 9-10 adrese de servere daca vrei m-ai adaugi cu ok de pe telecomnda pe care le m-ai vrei tu din stanga, apoi in stanga jos ai sa vezi wicard cu verde-oscam cu abastru-ncam cu galben-si ccam cu rosu apesi butonul galben de pe telecomanda pe ncam o sa-ti incarce lista in receptor apoi dai restart la softcam nicam si ar trebui sa mearga dar aceasta operatie cu lista de servere si restartul la softcam trebuie facuta in fiecare zi repet trebuie sa ai receptorul cuplat la net altfel nu merg, bafta.

  8. #68
    Junior Member Friend
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Rog dacă poate cineva să mă ajute cu,compilarea unui oscam 11359 în oscam.emu pentru cloud ibox 2 plus.

  9. #69
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nea Ienceanu te ajuta " tata " cu tot ce-ti doreste inimioara .....

  10. #70
    Junior Member Friend
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    GATA AM AJUNS LA CAPĂT.A fost destul de greu să mergi prin tunel și să nu vezi lumina de la capătul tunelului.Aduc pe această cale mii de mulțumiri celor două persoane din grup care m-au ajutat decisiv în rezolvarea problemei și anume GIPE și ADMN02,oameni deosebiți și de bună credință.Nu pot să nu remarc că a existat și un ,,CUI,,care mi se cam pusese în talpă,căruia nu-i pomenesc numele,îl ignor.Este bine în viață să fii DECENT,MODEST și SERIOS.Închei subiectul urând tuturor celor cu bun simț MULTĂ SĂNĂTAE și FERICIRE!

  11. #71
    Junior Member Friend
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    20
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ienceanu View Post
    GATA AM AJUNS LA CAPĂT.A fost destul de greu să mergi prin tunel și să nu vezi lumina de la capătul tunelului.Aduc pe această cale mii de mulțumiri celor două persoane din grup care m-au ajutat decisiv în rezolvarea problemei și anume GIPE și ADMN02,oameni deosebiți și de bună credință.Nu pot să nu remarc că a existat și un ,,CUI,,care mi se cam pusese în talpă,căruia nu-i pomenesc numele,îl ignor.Este bine în viață să fii DECENT,MODEST și SERIOS.Închei subiectul urând tuturor celor cu bun simț MULTĂ SĂNĂTAE și FERICIRE!
    SCUZE,am greșit scriind ADMN02,rectific fiind vorba de fapt de ,,andym02,,!

  12. #72
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutari, am achizitionat un Cloud Ibox 2 astazi, merge super, dar am o dilema, unde in FTP ar trebui puse liniile?

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top