Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 6 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 76
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default cloud ibox 2 plus

    am un decoder de acest tip si nu stiu ce imagine sa ai pun.nu stiu daca e original sau clona.sper ca ma puteti ajuta
    multumesc anticipat

  2. #2
    Junior Member Junior
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Germania
    Posts
    6
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acest tip de Receiver este o clona.
    Aici gasesti tot ce ai nevoie la nivel de Images si plugins

    http://www.cloud-ibox.net/index.php?...JveC0yLVBsdXM=
    DM800seV2
    Vu+Duo
    Formuler F1&SPYCAT

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si de acolo ce imi recomanzi? Personal as incerca cu black hole pentru ca stiu aceasta imagine de pe dm800.are de unde descarca plugin sau trebe descarcat ts?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare , intr'adevar este o clona , probabil una reusita .....spun asta fiindca sunt multe rec. CloudIbox 2 plus care au venit cu fel de fel de probleme .
    Are dreptate " el-mechatronic" , acela este link de download fw.
    Ti'as recomanda OpenPLi 4.0 fiind o img. buna ptr acest tip de aparat , urmatoarea ar fi OpenATV si OpenVIX ...etc
    Dupa instalarea img. se fac setarile minime ale aparatului , adaugare Emu , script , cfg + ingrediente , asta cu ajutorul DCC ..... cu sigurantza efortu'ti v'a fi rasplatit .

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc pentru sfaturi.am pus openpli4.0 si tot restul.la mine a luat softul de pe un stick usb de 16 giga.am pus si restu si l-am pus in retea.merge ,dar raspunde greu la telecomanda.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Raspunde greu la telecomanda , pai incearca c'o alta img. , am spus'o fiecare sa puna ceea ce'l reprezinta si care ii functioneaza f. bine .
    Acumulatorii din telecomanda sunt ok.... ?

  7. #7
    Strajernic Expert
    Join Date
    May 2007
    Posts
    3,884
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am citit ca telecomanda raspunde greu indiferent de imaginea pe care o ai pe receptor.
    Telekom Romania - Consultant vanzari ! OFERTE Personalizate -FTTx, xDSL, NON-FTTx, PORTARE !
    Ech Recep - DM800SE, TRIAX, DM3800, DTH - TELEKOM, DIGI, FocusSat, Akta , GSM - Telekom, DIGI ,Vodafone !

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    68
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sal,eu am Cloud ibox 3 si dupa ce am schimbat led-ul din telecomanda cu unul de la alta ( tv LG ) merge ma bine.

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Italy
    Posts
    563
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva la acest decoder cu imagine openpli pentru ce marca de adaptor usb wi fi exista driver si daca da unde poate fi gasit acest driver?
    multumesc

  10. #10
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut ! Cum se activeaza subtritarea in lb.romana pe acest rec. sau ce plugin se instaleaza ca nu apare limba romana la meniul de subtlite. Multumesc.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posibil ca telecomanda sa fie asemanatoare ca cea de ClodIbox 3 , pe telecomanda in partea de jos ( ultimele butoane ) scrie in dreptul fiecaruia asa : Plugin , Audio , Subtitle , Sleep .
    Apesi butonu Subtitle , alegi limba ...> dai OK , in cca 2 - 3 sec apare subtitrarea .
    Sper sa fie informatia utila , succeessss

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Andym tocmai ca apas butonul sub. nu apare meniu de sortare limba apare ceva de setari gen scris galben, alb, centrare centru ,etc mentionez ca are extensia subsdowloader 2, ar trebui o alta extensie de traducere descarcata.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cunosc meniul de la Cloud Ibox 2 , cu sigurantza exista obtiunea de a alege subtitrarea in ro.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    daca atunci cand apesi butonul ,,audio'' si dai pe galben nu gasesti sub,atunci nu ai selectate caile pentru fiecare buton.
    descarca din plugin:multiquickbutton si pui cum vrei tu.
    astea sunt pentru Openpli4.
    daca doresti te pot ajuta cu tot ce-ti trebuie.

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da yope, cand apas butonul audio apare in meniu butonul galben ,apas pe el dar nu apare selectare de limba apare limba programului respectiv,si inca o intrebare pe ce programe (tv,ip,media,etc) se foloseste programul subtlite s-au numai pe partea de player a receptorului,scuze de inrebari sint mai novici..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top