Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11

Thread: DVB-T2 Serbia

  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Bucharest
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default DVB-T2 Serbia

    Salut la toata lumea!
    Are cineva ideie ce s-a intamplat de nu mai pot fi receptionate in apropiere de Timisoara unele programe sarbesti? Era acolo Banat TV ce chiar merita vizionat... Emiteau parca pe C49 (698MHz) si acum nu mai e nimic acolo. Este ceva pe C25 (506MHz) si C37 (602MHz) dar lipseste Banatul...
    http://kappa.forumhit.ro/ asta daca vreti sa va deconectati un pic de stresul zilnic...

  2. #2
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E pe ch 31 singur cuc
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    upsss de ieri 1 iunie sirbi au tras cortina peste analog , se receptioneaza doar digital T2, sa vedem ai nostri daca se tin de cuvant pe 17 iunie...

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu peste tot. In 7 sau in 8 iunie inchid ultimele emitatoare.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    564
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Bine ca inchid statele non-UE, Romania...ue!
    There are only 10 types of people in the world: Those who understand binary and those who don't.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    742
    Posts Thanks / Likes

    Default

    se receptioneaza ceva in dvb-t si /sau dvb-t2 in timisoara?
    merci
    TV LCD TOSHIBA fullHD 82", DM800+1.4m offset MST-tabla cu 4 lnb+ toroidala cu 12 lnb =>>> acces 53est-5vest

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Teritoriu Violet
    Posts
    274
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by khristian View Post
    se receptioneaza ceva in dvb-t si /sau dvb-t2 in timisoara?
    merci
    Buna intrebare khristian....si eu sunt la fel de curios ca si tine poate se incumeta cineva si ne lumineaza cu postarea lui.....
    Vu+ SOLO2;DM 800 HD PVR;DISEQ 16 CENTAURI;H-H DIGITAL

  8. #8
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca voi asteptati vreo mana cereasca sa monteze o antena pe un bloc si eventual cu un laptop cu stick dvb-t/t2 sa scaneze in eter atunci puteti astepta mult si bine . In jud. Arad receptionez din HU dvb-t , este si tread in sectiunea asta despre receptia terestra . La voi in TM chiar daca nu receptionati din HU atunci din SRB cred ca intra si cu o furculita , dar dupa zvonurile vehiculate voi ar trebui sa receptionati deja dvb-t2 RO . Asa ca faceti o mini-intrunire RDI - TM , unul sa vina cu o antena , altul cu un receptor , altul cu 20 metri cablu coaxial , tv portabil , unul dintre voi chiar si cu o masina si faceti teste de receptie in mai multe locuri

  9. #9
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Raspunsul mai jos



    Alegeti HD
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  10. #10
    Senior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Timisoara
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Se pot prinde sarbii pe antena exterioara ? Sau trebuie sa-mi iau una cu amplificator ? Pt. ca eu as vrea sa prin sarbii pe antena fara costuri suplimentare pt. o alta antena sau pt. un amplificator.

  11. #11
    dependent de antene Mentor
    Join Date
    May 2010
    Location
    brasov
    Posts
    649
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robertududec View Post
    ...Pt. ca eu as vrea sa prind sarbii pe antena fara costuri suplimentare pt. o alta antena sau pt. un amplificator.
    Este ca si cum ai cumpara masina fara roti ori roti fara masina.
    Trebuie amindoua...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top