Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default dm 8000 sim ferarri err01 no ca found!

    a avut cineva eroarea asta?
    am incercat toate variantele posibile.
    nu comunica cu serialul,cred ca trebuie schimbat flash,sau varianta jtag.
    dar nu am gasit nicaieri documentatie!
    aparatul este al unui amic.
    350 kg de scule!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    502
    Posts Thanks / Likes

    Default

    hola amigo le enve la segunda etapa justo lo que el aadido y el mal. vas de sat universo TV y descarga la segunda etapa de ferrari sim derecho ok usted tiene que enviar con este programa de la segunda etapa DreamUP Patched dm800 clon ok hola amigo buena suerte ....

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut chestia pe un DM 800- dar a mers cu - SunrayFlashup

    ia vezi AICI- http://www.digital-eliteboard.com/28...se-dm8000.html- daca cumva te ajuta cu ceva

  4. #4
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu comunica cu serialul,am incercat pe 2 pc diferite,cu 2 cabluri diferite!
    usb to serial cu cablu scurt,confectionat de mine,serial normal pe pc cu rs232.
    verificate cablurile pe dm800se,functionale perfect.
    am si un cablu usb to ttl,pe vremuri am inviat un azbox premium cu el.
    singura varianta este jtag,dar nu gasesc documentatie

    este ceva aici dar nu stiu germana!

    http://www.digital-eliteboard.com/29...d-dm8000.html?

    si aici jtag,dar nu am schema http://www.debugcpu.com/ProductInfo_12.html
    Last edited by gogi; 8th May 2015 at 07:45.
    350 kg de scule!

  5. #5
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sa incercat probabil s se pun o img mai nou si nu sa schimbat bootloader.
    a rmas cel vechi.
    de aici no-ca found.
    cu DreamUp pui prima dat bootloader pt img respectiv, apoi img.
    nu-i grav problema no-ca found.
    s nici nu te gindesti la j-tag, DreamUp si bootloader corect e rezolvarea.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @badboy,am incercat toate variantele de dreamup patched pentru ferarri,nu comunica cu serialul.
    am dat cu putty pe serial,sa vad logoul in secventa de boot si nimic
    pe vremuri am pus jtag la dm500,alea cu clone time bomb,dar la 8000 e alta poveste,are bcm 7400 parca.
    si inca ceva,am incercat 4 simuri diferite,ap8,sim 2.0.1,sim original si simul lui ferarri verde.aceiasi eroare!
    Last edited by gogi; 8th May 2015 at 08:48.
    350 kg de scule!

  7. #7
    Mi se rupe Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,953
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am incercat de multe ori toate DreamUp, dar numai cu 1 sau 2 a funktionat si numai cu nullmodem kabel, fr kablu de net.
    e normal dac incerci cu alte sim-uri s dea aceiasi eroare, pt c bootloader a rmas acelasi.
    la o img mai nou trebuie si bootloader nou, cu toate c img are bootloader integrat, de multe ori bootloaderu rmine cel vechi dup flash.
    deaia e bine inainte de img flash s se flash bootloaderul nou prima dat, apoi img
    de aici si no-ca found.
    dup cite am vzut, pt sim ferrari dm8000 iti trebe SSL83f
    noul bootloader 84 il ai aici http://www.luxsat.eu/Dreambox/index8000.htm

    eu zic s mai incerci cu DreamUp, tre s mearg.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare , in situatia in care n'ai rezolvat problema aparatului arunca o privire aici : h**p://satelit-info.com/phpBB3/viewtopic.php?f=94&t=1225&start=40

    Successssss

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,460
    Posts Thanks / Likes

    Default

    man,am incercat tot,nu merge,nu comunica cu serialul,e mort.
    aici numa jtagul il mai face,sau am un amic care tuneaza masini si are aparat de scris flash,dar este plecat din tara!
    350 kg de scule!

  10. #10
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    679
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca serialul nu merge, nu poate fi din cauza de eroare No CA found, pentru ca aceasta eroare tine de second bootloader. O fi ars pur si simplu. Eroarea No Ca Found vine din faptul ca individul a pus o imagine care nu era pentru SIM Ferrari (cu alt second bootloaderm, cel mai probabil a pus o imagine pentru dm8000 original), in mod normal ar trebui sa vezi exact ce imagine a incercat sa puna iar eroarea dispare in momentul in care introduci SIM-ul corect pentru bootloderul acelei imagini. Tu sustii ca ai incercat cu toate SIM-urile posibile si eroarea ramine, chestie care nu am mai vazut-o niciodata, desi mi-au trecut prin mina cateva dm8000 cu aceasta eroare.

  11. #11
    Member Mentor
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    zona sud
    Posts
    539
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gogi View Post
    man,am incercat tot,nu merge,nu comunica cu serialul,e mort.
    aici numa jtagul il mai face,sau am un amic care tuneaza masini si are aparat de scris flash,dar este plecat din tara!
    salut , nu am mai intrat demult pe aici si acum ma uitam la postul tau, ai reusit? eu am mai avut de multe ori probleme in trecut cu imaginiile cind aveam clone si originale prins casa si le mai incurcam .

    Acum 2 saptamini am avut aceasi problema ca si tine si am rezolvat prin dreamup legat prin net , am incarcat imaginea in 1 minut si gata ( pe dm800se)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top