Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default Receptor rulota Telelco

    Un client are o instalatie automata pe rulota, care cauta singur satelitii, tip Flatsat Teleco.In memoria motorului nu este instalata satelitul Thor, numai satelitii Astra 19, Hotbird, Astra 23, Astra 28 si Sirus.Oare cum pot sa introduc satelitul Thor?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intreb un amic ce importa din Italia de astea si-ti scriu in cateva zile.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am intrebat. Schimbarea satelitilor se face numai prin schimbarea softului. Va prinde alti 4 sateliti. El are Glomex. Importa de astea.

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc!
    Incerc sa schimbi softul!

  5. #5
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu are si butoane pentru reglare manuala?

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by armand25 View Post
    Nu are si butoane pentru reglare manuala?
    Unitatea care misca antena functioneaza separat de receptor.Panoul de comanda contine numai 3 butoane:1=on/off, 2=parcarea antenei, 3= alegerea satelitului unu-cate unu.Cum se vede si pe panoul, satelitul Thor lipseste.
    http://www.support-telecogroup.com/t...as/TELESAT.asp

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Feri, ai acolo http://www.support-telecogroup.com/t...t/software.asp Request unlock code for Flatsat/Magicsat/Telesat special upgrades .

    si iti apare un formular de complectat. Co codul ala poti schimba cei 4 sateliti. Nu se pot pune oricare 4 sateliti ci numai anumite combinatii. Incearca sa-i contactezi si sa le expui problema ta.

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Feri, ai acolo http://www.support-telecogroup.com/t...t/software.asp Request unlock code for Flatsat/Magicsat/Telesat special upgrades .

    si iti apare un formular de complectat. Co codul ala poti schimba cei 4 sateliti. Nu se pot pune oricare 4 sateliti ci numai anumite combinatii. Incearca sa-i contactezi si sa le expui problema ta.
    De suportul asta am aflat si eu, am si descarcat un SW, miine incerc sa instalez pe aparat.Incarcat pe PC lasa sa faci cativa pasi, dupa care indica sa pornesti unitatea de actionare a antenei, si banuiesc, ca acolo pot sa fac ceva modificari.Am sunat pe o firma din Romania care se ocupa cu acest model, au zis, ca incarca softul, dar trebuie sa platesc 500 Euro!?

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Targu Jiu
    Posts
    532
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ala de ti-a cerut 500 de euro e tampit. 7-800 e noua. Model similar.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Ala de ti-a cerut 500 de euro e tampit. 7-800 e noua. Model similar.
    Am reusit sa rezolv, merge satelitul Thor ( pachetul Focussat), totusi parca semnalul este mai slab cu antena asta de 65 cm, decat cu antena oficiala Focus.

    - - - Updated - - -

    Quote Originally Posted by parpaneata View Post
    Ala de ti-a cerut 500 de euro e tampit. 7-800 e noua. Model similar.
    MULTUMESC PENTRU AJUTOR!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top