Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Cum se poate desperechea o cartela NDS?

    Hi!

    Daca am o cartela NDS imperecheata cu receiverul si stiu numaru CA a receiverului, cum o desperechez sa mearga si in alt modul?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merge...

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai incerc o data daca e imperecheata, dar cred ca da. In ce intervale primeste cartela updateuri? Vreau sa incerc imediat dupa ce a primit update in Receiveru original, repede in citeva secunde daca merge in Maxcam Ultra, pot sa o blochez? Am Fortuna 2.45 pe Maxcam EMMurile rele sint blocate.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Mai incerc o data daca e imperecheata, dar cred ca da. In ce intervale primeste cartela updateuri? Vreau sa incerc imediat dupa ce a primit update in Receiveru original, repede in citeva secunde daca merge in Maxcam Ultra, pot sa o blochez? Am Fortuna 2.45 pe Maxcam EMMurile rele sint blocate.
    No way....

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2010
    Location
    192.168.0.1
    Posts
    1,277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    El o tine tot asa...batman, batman...
    Mai bine cerceteaza problema Videoguard sau Via 4.0 - 5.0 care inca nu e rezolvata in sh.
    Cred ca ar merita lansata o bursa de cercetare pe tema asta de catre un sponsor generos.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Yo, Kollega, NDS e Videoguard. Viacces 4.0 m-ar interesa, sa prelungesc cardu de Redlight Elite.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai atitea forumuri si nu cunoaste nimeni un individ de la un provider ce trimite EMM.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De ieri incerc un card V14 care este inperecheat. Am cerut sa-mi trimita un CI+ Modul, cu speranta ca poate vor desperechea cardul de receiver ca sa-l inperecheze cu Camul CI+. Am cerut o reactivare a cardului si de atunci loghez, de peste 30 de ore. Vin intradevar alte emmuri decat pentru Card+Receiver. Nu stiu ce emms vor veni de fapt, si nici ce sa scriu pe card. Daca am inteles bine, cardul nu se v-a desperechea, dar ce se intimpla atunci ? Mai astept cateva zile, si pe urma voi trece la teste VU+ Duo2 cu acest Sky Ci+ Cam + Streaming in retea la mine catre alt receptor.
    Numai bine

  9. #9
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Payload..vezi ce spune..CI+ este o prostie..

    Daca l-ai imperecheat nu mai poti face mare lucru..arde-l..

  10. #10
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Bumbu View Post
    De ieri incerc un card V14 care este inperecheat. Am cerut sa-mi trimita un CI+ Modul, cu speranta ca poate vor desperechea cardul de receiver ca sa-l inperecheze cu Camul CI+. Am cerut o reactivare a cardului si de atunci loghez, de peste 30 de ore. Vin intradevar alte emmuri decat pentru Card+Receiver. Nu stiu ce emms vor veni de fapt, si nici ce sa scriu pe card. Daca am inteles bine, cardul nu se v-a desperechea, dar ce se intimpla atunci ? Mai astept cateva zile, si pe urma voi trece la teste VU+ Duo2 cu acest Sky Ci+ Cam + Streaming in retea la mine catre alt receptor.
    Numai bine
    Asteptam noutati ...
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai, nu exista sa nu curseze undeva documente cu standarde, pentru EMM am inteles ca in Receivere cu Linux poti sa trimiti manual EMM spre card. Nu pot sa testez ca nu am, am doar un CAS 3. Dar interesant e ca daca citesc un Redlight Elite Fusion, la Goldcard Modus ii altceva de cit la Funcard Modus. Aia de Dolce nu vreau sa o stric. Am testat inca o data, e imperecheata, fiindca merge numa in receiveru original, in Maxcam Ultra nu merge. Aia de la Maxcam ar mai trebui sa se uite in feature request, din decembrie nu fac nimic, aia de la Fortuna nu pot sa faca nimic pina nu apare firmware nou. Cu toate ca ar putea sa bage in meniu sa poti sa bagi Box Key.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Forumu de pasarea de noapte, gasesti unele standarde dar nu complect, ca si aia zic numa "Geht nicht"=nu merge.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are unu intotdeauna,
    http://www.ebay.de/itm/24-Pay-Tv-Kar...item1e9d849f6a

    merita ca Obiecte de experimentat? Sau mai merge ceva cu ele? El scrie, pentru colectie, cunascatorii stiu.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    undeva de la Sibiu
    Posts
    448
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Un Coleg si-a imperechiat cartela V14 fara ca el sa fi culesa unele informati. A cerut cartela noua si a avut noroc ca nu a fost imperechiata dupa care i-am activato in DM. Trebuiesc blocate emmurile toate spre cartela si salvate dupa care trebe sa stii care este perechea de emm de care ai nevoie la activare si prelungire. La inceput vei primii mai multe emm dar numai cele doua trebuiesc scrise manual.

    blockemm-unknown = 1
    blockemm-u = 1
    blockemm-s = 1
    blockemm-g = 1
    saveemm-u = 1

    27Hex / 039 este ptr cartela mea prelungirea
    8270 27 xxxxxxxxx 130200xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx6AC un ex cum arata un emm

    In rest cu zice robi la o cartela imperechiata nu mai poti face nimic dechit sa o arzi

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu o ard ca mai e platita, doar ca merge numa in receiveru original si ala nu stie HD ca pe SCART iasa numa PAL. In Maxcam Ultra nu vrea.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top