Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default Care e cel mai nou diver patch´uit pt skystar 2?

    Care e cel mai nou diver patch´uit pt skystar 2? Ma intereseaza sa mearga un motor cu Alt Dvb. Am vazut ca ultimul la Technisat e 4.3.2.
    Este deja o varianta pentru acesta? Daca puteti da un link v-as fi recunoscator.

    Multumesc anticipat.

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Arad
    Posts
    19
    Posts Thanks / Likes
    Intel 3.2GHz, Gygabite 8I915TDUO, ATI Radeon 3300sePCI 1GHz Ram HDD 160 GB, Antena 1.1 Invacom 0.3 H-H

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Milano
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vezi ca eu am avut o experienta recenta cu motor Satracer3 si asa am descoperit ceea ce era oricum mentionat in forumul lor si mi se pare ca chiar si pe aici:
    MOTORUL NU POATE FI MISCAT CU TECHNISAT 4.3.2
    TREBUIE SA INSTALEZI 4.3.0.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles. Deci trebuie instalat 4.3.0 si apoi patch´uit nu? Si dupa asta ar trebui sa mearga in altdvb? Inca o chestie....Cu softul de la Technistat poate fi "miscat" motorul? Sau oricum ai incerca ai nevoie de patch´ul lui MIbi sau al altuia ma rog?

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by daniele
    Vezi ca eu am avut o experienta recenta cu motor Satracer3 si asa am descoperit ceea ce era oricum mentionat in forumul lor si mi se pare ca chiar si pe aici:
    MOTORUL NU POATE FI MISCAT CU TECHNISAT 4.3.2
    TREBUIE SA INSTALEZI 4.3.0.
    Pt 4.3.2 inca nu exista driver modificat de MiBi (SS2diseqc v.1.9) pt a misca motorul HH...de obicei dureza cam 6-8 luni de la aparitia driverului Technisat si pana ce apare si fisierul SkyNet.sys modificat de MiBi...
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E adevarat ca folosirea unui motor cu skystar 2 duce la scurtarea vietii placii? Am cititi aici pe forum ceva legat de asta dar la final nu m-am lamurit daca da sau nu.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Milano
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    M-am convins din testele pe care le-am facut ca este vorba de "folclor".
    Specificatiile placii dau curent max. absorbit la iesirea pt. LNB 350 mA. Tine cont ca pe acolo se alimanteaza LNB plus motorul.
    Specificatiile motorului prevad un curent max absorbit de 350 mA (la pornire, ptr. 80ms). In practica am avut 290mA soc la pornire cu motorul in casa (Ta. 22 grade) si 300mA ptr cca 80ms cu motorul montat pe acoperis, la Ta -5 grade). Deci in interiorul specificatiilor. Sigur, un soc de 350mA pe linia de 12V a sursei computerului nu inseamna chiar o jucarie, de aceea daca-ti pui SS2 ar trebui sa te gandesti la o sursa buna (nu noname).
    Zice lumea ca placa se inalzeste in draci. Daca-ti iei niste minime precautii iti garantez ca nu-i asa. Mergi si pe www.scaistar.com si viziteaza sectiunea cooling. Ai acolo solutii simple si cu bani putini. Nu trebuie sa stii italiana, ajunge sa te uiti la poze...
    In rest, SS2 e ca un banal tuner TV, dar care consuma un pic mai mult.
    A, era sa uit, eu am testat cu o antena de 0.9m. Daca-ti pui una sensibil mai grea s-ar putea sa se schimbe socotelile...
    Nu stiu ce habarnist se lamenta pe undeva ca daca se blocheaza angrenajul motorului se suprasolicita placa etc. FALS. Circuitul intern are limitare de curent la 350 mA, cum pretinde specifica Diseqc.

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar acum cateva zile am schimbat sursa veche a compului care era de 300W (nu stiu ce marca) cu una noua de 350W Ednet.Crezi ca e buna asta? Nu cunosc marcile bune la surse.Am luat-o din Media MArkt. Ce pot sa zic ca are ventilatorul dublu ca marime fata de cea veche.
    Eu astept sa primesc o antena de 1m. Am comandat un kit acum cateva zile: antena 1m,motor si lnb. Presupun ca nu de la 90CM cu cat ai incercat tu la 1m nu e mare diferenta de greutate.

  9. #9
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Presupun ca nu de la 90CM cu cat ai incercat tu la 1m nu e mare diferenta de greutate.
    conditia sa fie din acelasi material.daca una e din aluminiu,alta din Fe sau poate plastic lucrurile se pot schimba.sa
    nu uitam si de partea din spate care face prinderea de motor sau teava.di-
    ferentele pot fi apreciabile in diferite situatii.noroc,nirolf

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    asta e antena:

    CARACTERISTICAS:

    Diámetro Mayor: 1.000 mm.
    Diámetro Menor: 900 mm.
    Material Disco: Acero electrozincado.
    Tratamiento de Superficie: Epoxi-Poliéster.
    Montaje: De pared o sobre mástil universal.
    Diámetro máx. del mástil: 65 mm.
    Resistencia al viento: 200 Km/h.
    Peso: 7,2 Kg.
    Eficiencia: 80%
    Discriminación polarización: 25dB
    Relación f/d: 0,55

    si asta e motorul:
    CARACTERISTICAS

    Motor Diseqc Universal que puede ser utilizado en cualquier receptor que incorpore la función DiseqC 1.2 o superiores.

    Este motor de nueva generación presenta un diseño innovador, que unido a su manejabilidad y su pequeño tamaño hace que sea el motor ideal para asegurar la detección total de todos los satélites de televisión dentro de su amplio radio de giro.

    Hasta 75 º de giro en ambas direcciones
    Soporta antenas hasta 1.20
    Peso máximo soportado: 18 Kg

    si asta e LNB´ul:

    Sharp

    CARACTERISTICAS:


    FIGURA DE RUIDO:0,3 dB.
    GANANCIA: 60 dB.
    NOTAS:

  11. #11
    Multi Banned User Expert
    Join Date
    Oct 2003
    Posts
    11,134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da-ne si noua pretul pentru antena si motor.scrie-l si pe cel pentru lnb.
    noroc,nirolf

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e un kit

    109€ cu tot cu tva la care se mai adauga 10€ ca mi le aduc la usa.Ai aici linku de unde le-am comandat. E al doilea kit:

    http://www.demon-multimedia.com/prod...tos.asp?ids=63

    eu am adaugat si tva´ul din Spania. Gasesti pe site si pretul separat pe componetnte daca te intereseaza.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Milano
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai da vreo 15 euro si ia-ti si un satfinder (sau imprumuta unul de la vre-un prieten). Cand o sa rezolvi toata treaba in cca. 2 ore (cu tot cu fixatul pilonului) o sa ma pomenesti. Bineinteles, asta daca intentionezi sa o montezi pe acoperis, ca dac-o pui pe balcon e mai simplu (mai intri in casa, mai bei ceva, te mai incalzesti :P ). Sistemul tau e OK dpdv al greutatii, motorul e foarte asemanator cu Satracer3 (ar putea fi acelasi dar fabricat sub un nume diferit). Sursa ta ar putea fi buna, dar as vrea sa stiu si configuratia computerului. Ca exemplu de neurmat: Compul fiului meu, pe care am montat o a doua placa SS2 are pe o sursa de 350 procesor Sempron 2600 sk A, 1GB ram, 2 HDD 80GB, DVD WR, Radeon 9200SE si dupa parerea mea e cam la limita cu sursa... Drept este ca n-o sa se intample niciodata sa deschida simultan AltDVB si sa arda vre-un DVD dar cred ca o sursa mai mare ii trebuie si am de gand sa i-o schimb cat de curand. Inainte sa montezi placa in computer, (repet) da un ochi la scaistar, sectiunea cooling si vezi ce poti sa-ti adaptezi la placa ta. In asteptarea marfii comandate citeste si thread-urile mai vechi de pe forum (cele pentru incepatori, referitoare la instalare si configurare samd). Mie mi-au servit foarte mult. Mai exact, inainte sa ma apuc sa le citesc nu stiam chiar nimic . Vezi ca e si pe www.softpedia.com o sectiune satelit. Mai gasesti si acolo informatii. "Docking station" insa fa-ti la RDI, cei de la SP sunt un pic cam prea "pudici" si trebuie sa citesti adesea printre randuri.
    Bafta multa.
    PS. Sunteti tari, dom'le, romanii din Spania, daca va vand astia si kit de receptie DTH romanesc! Eu aici, in Italia, n-am gasit asa ceva! Jos palaria!

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    España
    Posts
    253
    Posts Thanks / Likes

    Default

    - Dupa cum am cititit eu un articol,in Info Satelit, e destul de simplu de instalat Montura HH. Trebuie sa fie stalpul perfect vertical, azimutul pe 0 in momentul montari astfel incat axa imaginara care trece prin punctul 0 si planul drept al antenei trebuie sa fie perpendiculare.Trebuie stiuta latitudinea localitatii si apoi trebuie reglata pozitia pe motor (Reglaj HH) in functie de satelitul dorit.Apoi se muta antena propriu-zisa pe satelitul respectiv.Se strang suruburile si GATA. Daca se respecta toti pasii ca la carte, trebuie gasit numai un satelit nu? Dupa aceea cand muti motorul stanga-dreapta ar trebui sa gasesti sateliti care-i cauti. Asa am inteles eu cel putin.Corectati-ma daca gresesc va rog.
    - Compu meu e mai vechiut din 2001 sa fiu mai exact: Intel Pentium 4 ,2GHz, 512 DDram, HD 40 GB Western Digital,Placa grafica MSI 64, Skystar2.6, Pinnacle PCTV Stereo ,1 CDRW si 1CD rom, SoundBlaster Live Platinum si cred ca aste e tot.
    - Crede-ma ca am citit pe forum si citesc in continuare dar am deschis acest thread pentru a primi niste raspunsuri la ce nu am gasit sau la ce nu am inteles.
    - E o firma in Castellon care vinde DigiTV din a doua zi de cand s-a lansat.Am si postat pe acest forum la vremea respectiva despre asta.Am gasit la un Locutorio Telefonic fluturasi cu numere de telefon, adresa, preturi tot. Pret dublu pentru orice bineinteles.Eu am luat din Romania mi-a trimis tata printr-u n curier.Asta ce ai vazut in linkul dat de mine e o oferta de MAX TV.Oricum acu au pus oferta de cateva zile nu mai mult.

    Respectele mele

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Milano
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by dadius
    Intel Pentium 4 ,2GHz, 512 DDram, HD 40 GB Western Digital,Placa grafica MSI 64, Skystar2.6, Pinnacle PCTV Stereo ,1 CDRW si 1CD rom, SoundBlaster Live Platinum si cred ca aste e tot.
    Dupa parerea mea e deja cam prea mult .
    Sursa cu ventilatorul mare nu-i o idee rea, face zgomot mai putin, dar eu tot m-as gandi sa-mi iau alta mai mare.
    Ai dreptate, daca pui stalpul vertical si te asezi bine (adica precis) pe satelitul de la sud treaba-i ca si facuta. Eventualele corectii se fac in 10 minute. Un truc pentru pozitionarea verticala: Lipesti cu scotch la capatul de sus al stalpului un fir de ata subtire, lung aproape cat stalpul. La capatul de jos fixezi pe fir o greutate mica (clasicul fir cu plumb), eu am pus o moneda. Obtii un dispozitiv deosebit de precis (categoric mai precis decat nivela). Atentie cand strangi (la final) suruburile bridelor de fixare a suportului antenei pe stalp. Daca nu le strangi uniform ti se modifica inclinatia antenei. Poti lasa inseriat satfinderul pe cablu pana la sfarsit, nu-ti altereaza semnificativ semnalul util dar iti da o buna informatie despre starea sistemului. Despre procedura de aliniere (pozitionare) mi-e limpede ca stii deja. Nu se poate sa nu reusesti!
    Si apropos de mutat motorul stanga-dreapta: vezi ca e un utilitar mititel la Scaistar (si probabil si prin alte parti) "SS2 Motor Mover". Descarca-l, o sa-ti fie de folos.
    S-auzim numai de bine!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 359
    Last Post: 31st May 2008, 15:30
  2. skystar 2
    By str-evo in forum Shop
    Replies: 9
    Last Post: 14th November 2006, 23:21
  3. Vand Technisat Skystar 2 , Skystar 1
    By albatran in forum Shop
    Replies: 11
    Last Post: 30th September 2006, 18:05
  4. skystar 2
    By peetov in forum RDI - English
    Replies: 8
    Last Post: 12th August 2006, 23:10
  5. Replies: 4
    Last Post: 15th March 2006, 16:40

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top