Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default TXT - Antena 1 - la DIGI TV !!!

    De ce TXT-ul Antenei 1 este frgmantat in 3 parti ? Vizionarea acestuia fiind defectuoasa , fragmentand paginile in 3 cu doua zone neafisate !
    Chiar nu se poate rezolva aceasta mica problema tehnica ?
    Ce sa mai spunem de TXT pe TVR1 , EUROSPORT, AXN, HBO, Duna Tv!
    Nu exista !

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2005
    Location
    BOZANTA MARE ----Latitude 52.1 N---Longitude 10.4 E
    Posts
    124
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teletext-ul de pe Antena1 este de tot rahatul,mai bine nu-l baga.
    In locul acestui TXT scarbos si care nu-ti ofera nimic in afara de pariuri mai
    bine ar baga TXT pe TVR1 ca de ala este macar ceva.
    Humax 5100;D Box 1; HYUNDAI HSS-1120NA de la RCS+ 2x 0,3 db Invacom,Humax 0,5 db/2,Humax 0,5 db/4,+0,85 offset+DiSEqC 4/1.Astra,HotBird,Sirius,Intelsat 10-02.

  3. #3
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Intra pe teletext de pe telecomanda televizorului nu de pe conserva.
    De pe tel. teletextul intra normal!

  4. #4
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by robex
    Intra pe teletext de pe telecomanda televizorului nu de pe conserva.
    De pe tel. teletextul intra normal!
    la mine e la fel si de pe txt de pe conserva si de pe tv si am vazut aceiasi chestie pe 3 tv-uri diferite si bineintzeles pe 3 conserve diferite.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  5. #5
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    teletextul la Antena 1 nu merge bine. Poti sa intri de oriunde,
    conserva, sau tv e la fel : este fragmentat. Cel putin la mine e sigur asa.

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Bucuresti
    Posts
    6,919
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, asa e de mult.
    SHALOM

  7. #7
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Teletextul Antenei 1 merge bine. Problema e de la DIGI, banuiesc, de la conserva

  8. #8
    ---®---
    Guest
    RDI - Board Default Avatar

    Default

    Numai la Digi nu merge bine, asta e clar. Receptionez A1 si terestru, si acolo txt-ul e ok. Problema e de la Digi.

  9. #9
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Acum chiar sunt proibleme mari cu teletextul ANTENEI 1 la DIGI. Sar paginile aiurea, degeaba selectezi o anumita pagina. Pe FOCUS, teletextul merge normal

  10. #10
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu mai observa nimeni ca teletextul merge aiurea de tot in ultima vreme Sau o fi de vina conserva mea Ma indoiesc

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default TXT

    Problema esta la departamentul tehnic de la RDS-RCS ( Digi Tv) Bucuresti !
    Chiar nu sunt capabili sa retransmita TXT -ul unui anumit canal tv integral si fara probleme de vizualizare , asa cum o fac alti operatori DTH
    Speram sa se rezolve aceasta problema in 2006 , si mai ales sa avem accces si la TXT-ul TVR1, EUROSPORT, AXN , HBO. !

  12. #12
    Junior Member Master
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    84
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred ca e de la conserva - pe canalele finlandeze codate (N24, Nrk,) este teletext si merge brici!
    Problema este 100% de la departamentul tehnic digi!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Antena digi
    By nickey4321 in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 22nd November 2006, 23:10
  2. multifeed pe antena digi
    By cocolino in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 24th October 2006, 07:58
  3. antena 0.75=digi
    By promaster in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 17
    Last Post: 16th January 2006, 12:15
  4. Antena si lnb-uri noi la DIGI TV !
    By Fanta in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 5
    Last Post: 8th September 2005, 23:27
  5. Antena de 80 cm de la DiGi
    By adriancon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 6
    Last Post: 23rd August 2005, 09:47

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top