Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default Mgcamd nu mai decodeaza

    Pai treaba sta cam asa:m-am uitat ieri dupa-amiaza pe Filmnet, toate bune si frumoase.Inchid DM.Il deschid seara si...bezna.Dau pe cateva canale si nimic.Ok, probabil ca e pauza la imparteala ma gandesc eu.Deschid SS2 si ...acolo se lumineaza.Incerc mai multi provideri si totul era ok.Deschid iar DM si tot bezna.Dau reset la cam , la dream si nimic.Incerc si pe TPS, pe elvetieni..nimic, nu deschide nici cu keyle din softcam ce s-ar putea decoda .Schimb pe camd3 si mere si tps si elvetienii.Schimb pe newcamd la fel deschide tps, elvetienii dar pe canalele cu imparteala tot nimic. Sterg mgcamd, chei, dau reset la dream, bag iar mgcamd si chei...degeaba .
    Care e problema?
    A mai patit cineva asa ceva?Sunt curios de la ce e si cum s-ar putea remedia in afara de reinstalarea imaginii.
    A...am uitat sa va zic ca am dat ping de pe DM si iese pe net, deci conexiunea e ok. Configul e si ala ok.

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    1,149
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut

    nu stiu mai Sorine ce e la tine dar la mine mergea dimineata ...... o fi de la zapada asta .....

    nu oi fi platit abonamentul pentru DM :P

    diseara cand ajung ma uit si la mine si iti zic unde "gresesti" .......routerul l-ai incercat

    toate bune

    Romeo
    bucuresti, 0.9 m.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Romania
    Posts
    197
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel am patit si eu ieri - nu mai vedea nici un canal si tot cauta satelitu'.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by romeo
    .......routerul l-ai incercat
    Nu e de la router...am zis ca dm iese pe net. Si ok, chiar daca nu ar iesi pe net, de ce nu deschide TPS sau TSR , cheile fiind bune

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca e ceva la voi , la mine merge
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Iasi, Romania
    Posts
    633
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu am patit la fel...
    DM800PVR-250GB, offset 1,8 m, LNB Invacom 0,3 dB, pozitioner Diseqc 1.0-1.2 Vbox II
    Gemini2 Project 3.80

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am rezolvat.Defapt s-a rezolvat singur.Am scos DM din priza cateva ore si apoi a mers. Am mai patit asta odata si tot asa am rezolvat-o si atunci...

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  8. #8
    4x4 Expert
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    1,398
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sorinvasiliu
    Am rezolvat.Defapt s-a rezolvat singur.Am scos DM din priza cateva ore si apoi a mers. Am mai patit asta odata si tot asa am rezolvat-o si atunci...

    Curios lucru ce se intampla in interiorul lui si ce lampi se racesc , in timp ce e scos din priza....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Bucuresti
    Posts
    405
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by sote
    Quote Originally Posted by sorinvasiliu
    Am rezolvat.Defapt s-a rezolvat singur.Am scos DM din priza cateva ore si apoi a mers. Am mai patit asta odata si tot asa am rezolvat-o si atunci...

    Curios lucru ce se intampla in interiorul lui si ce lampi se racesc , in timp ce e scos din priza....
    Asa e...si asta se intampla numai din cauza ca nu se mai fac lampi ca alta data

    1.4 Al, Invacom 0.3, DM500, SS2, 42E - 30W

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ethereal
    Posts
    324
    Posts Thanks / Likes

    Default dm

    respectiva problema se rezolva f simplu cu un restart la router!

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    30
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut! Ati putea sa ma ajutati si pe mine cum sa configurez mgcamd ca sa citeasca cartela de Max.Am ultima imagine de ruDream.
    Va multumesc.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2004
    Posts
    111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @fagaras

    scam2.5 sau camd3.8 merg perfect

    o zi buna

  13. #13
    Moderator Expert
    Join Date
    Sep 2003
    Location
    BRASOV
    Posts
    3,462
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fagaras
    Salut! Ati putea sa ma ajutati si pe mine cum sa configurez mgcamd ca sa citeasca cartela de Max.Am ultima imagine de ruDream.
    Va multumesc.
    man mgcamd citeste card doar in combinatie cu newcs.
    dar poti sa vezi maxu cu newcamd,camd3,scam,radegast,gbox
    350 kg de scule!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Nu mai decodeaza nimic
    By the the in forum DREAMBOX
    Replies: 16
    Last Post: 6th May 2007, 16:09
  2. New! mgcamd v.1.15
    By bono in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 28th September 2006, 20:32
  3. mgcamd v.1.14
    By bono in forum DREAMBOX
    Replies: 0
    Last Post: 24th August 2006, 20:26
  4. cartela MAX-TV nu mai decodeaza...
    By startrek in forum DREAMBOX
    Replies: 9
    Last Post: 3rd November 2005, 22:15
  5. decodeaza cineva kiosch-urile cu sky star 2
    By hary in forum DVD - DIVX - HIFI
    Replies: 7
    Last Post: 6th January 2005, 14:20

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top