Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 7 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 99

Thread: kaon k-es1280co

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default kaon k-es1280co

    As avea nevoie de o informație īn legătură cu un receiver kaon k-es1280co
    Īn urma cu cāteva zile mi-a apărut pe display-ul receiverului o eroare și anume "b007"
    Am sunat la focus sat pt ca de la ei am luat receiverul și mi s-a spus ca s-a dus softul și ca nu mai e nimic de facut decat sa il trimit īn tara si sa il schimbe.
    Acuma īntrebarea mea este dacă chiar nu se mai poate face nimic pentru a-l repara?sau dacă as putea sa-i schimb softul și-ar reveni?sau nu mai are nici o sansa?
    Va rog să-mi răspundeți
    Mulțumesc mult...

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu merita deranjul de al repara sau al trimite in tara
    Sunt receptoare Compatibile focussat la 20/25 de euro, iti bagi cartela in el si ai rezolvat problema
    ----------------------------------------------

  3. #3
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In ce tara esti ? Poate gasim ceva bun .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sunt īn Suedia și aici pe la magazine am cautat eu dar nu au de vānzare decāt cu aabonament.Am tot cautat pe net despre eroarea asta dar nu găsesc nimic care sa remedieze problema.iar īn tara nu are rost să-l trimit pt ca cheltuielile sunt duble fata de cat costa receiverul.
    Am un vecin care a lucrat cu electronice de genul asta și mi-a spus că ar putea sa īmi instaleze soft nou pe el dar pt asta trebuie sa știu ce soft trebuie și eu habar n-am
    Dacă aveți vreo idee și ma puteți ajuta v-aș fi foarte recunoscătoare

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Vecinul nu cred ca are ca sa-i faca .. e foarte greu cu softul ..

    Mai bine cumperi un CAM Conax daca ai slot de CAM in televizor ..sunt pe ebay .. sau receptor cu cititor de card Conax , HD 60-70E , SD 35-45E .

    http://www.ebay.co.uk/itm/Opticum-Or...item19e87e02ba
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Spune-i vecinului sa iti schimbe toti condensatorii din sursa decodorului,poate ai norocul si merge,la o asemenea erroare boot(b007) am schimbat sursa si decodorul a plecat,el nu poate sa booteze si de obicei face asa din cauza sursei dar mai sunt si cazuri cand se buseste softul.De schimbat softul la acest decodor nu are nici o sansa,nu a reusit nimeni.

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am comandat deja un cam care se numește Modul CONAX - CAS7 SYNAPS,dar nu știu sigur dacă o sa meargă cu tv meu,am un sharp LC-39LE351E-WH

  8. #8
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu cred, vad ca nu are tuner/satelit
    ----------------------------------------------

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Dar īn cartea lui scrie ca merge cu cam,și dacă nu merge atunci pentru ce are Ci?

  10. #10
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    CI pentru programele prin cablu/terestru

    In carte ai HD tuner (DVB-T / DVB-T2 /DVB-C)

    Iti lipseste S2
    ----------------------------------------------

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si cum il pot face sa mearga cu cam?

  12. #12
    Platinum member Expert
    Join Date
    Dec 1999
    Posts
    6,931
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti
    Solutia cea mai simpla este sa cumperi un reciver cu cititor connax
    ----------------------------------------------

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok
    multumesc la toti
    o sa vad eu ce fac

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    TIMISOARA
    Posts
    5,030
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cel mai simplu e ,sa cauti un receptor care stie sa citeasca conax ..de la un magazin de specialitate sateliti de la tine din tara /oras! il comanzi si merge fara probleme ! daca ai gasit un magazin online imi poti da siteul si te pot ajuta in alegea unui receptor compatibil cu cardul focussat (daca nu te descurci) ! Succces

  15. #15
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am renunțat deja la ideea de a mai cumpăra ceva,cānd ma īntorc īn tara o sa īl duc pe asta defect sa il schimbe,iar pana atunci mi-am conectat laptopul la tv și ma uit online. Oricum va mulțumesc pentru sfaturi.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top