Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default CCcam Second Infobar la OpenPli 4.0

    Salutari la toata lumea.
    Se dau: DM800 (sim2.10)/OpenPli 4.0
    Am si eu o intrebare: mai nou am trecut pe imaginea OpenPli 4.0 si nu stiu cum sa imi apara Second Infobar (cum la NewNigma2 pe partea stanga-sus a ecranului) din care sa vad ce hop am; ECM-ul; de la ce linie imi vin key-le etc.
    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    MS
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui sa apare dupa ce ai apasat OK de 2 ori

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by lehel007 View Post
    Ar trebui sa apare dupa ce ai apasat OK de 2 ori
    Eu de aceasta am in vedere

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Info Bar Second , din cate stiu eu , e in functie de skin , sunt skin uri care au si sunt skin uri care nu au .

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pune skin HdGlass 16.

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by yope2a View Post
    Pune skin HdGlass 16.
    dar de unde il dau jos/instalez ? Am la OpenPli 4.0 TSpanel, dar nu-l gasesc la Skin-ri ?

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    43
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    dar de unde il dau jos/instalez ? Am la OpenPli 4.0 TSpanel, dar nu-l gasesc la Skin-ri ?
    http://www.sat-universe.com/showthre...198707&page=27
    de aici.........

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana la urma l-am gasit in TSpanel, l-am instalat, dar din pacate pe clona sim 2.10 nu vrea..... hm
    Ori gresesc eu ceva ....

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    botosani/canicatti-sicilia
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes
    DM 7020s---GEMENI 4.7
    DM 500-----GEMENI 4.7

    DM500HD---Openpli 4
    DM800Se---Openpli 4
    Vusolo----OpenAtv 5.1

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat, totul ok, dar ..... nu afiseaza ce hop este ...pacat.

  11. #11
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti edita skin.xml sa-ti afiseze informatiile dorite in second infobar (valabil pentru skin Pli-HD)
    Alta solutie ar fi, sa-ti definesti o tasta pentru "softcam setup", din "Configurare-Sistem-Hotkey" si ai acolo toate informatiile.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    in ce folder se afla skin.xml ? il caut si nu il pot gasi ...
    gata, gasit usr/share/enigma2/
    multumesc

  13. #13
    Bagator de seama Expert
    Join Date
    Mar 2005
    Location
    Prin zona
    Posts
    2,938
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Usr"-"share"-"enigma2"-"Pli-HD"

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2010
    Location
    botosani/canicatti-sicilia
    Posts
    134
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai verificat daca e activat plugin-ul? Verifica in menu-configurare-sistem-secondinfobar setup
    DM 7020s---GEMENI 4.7
    DM 500-----GEMENI 4.7

    DM500HD---Openpli 4
    DM800Se---Openpli 4
    Vusolo----OpenAtv 5.1

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    a aparut second info bar, imi arata denumirea serverului, caid-ul; ECM-ul numai nu hop-ul .....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top