Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14

Thread: optibox550s

  1. #1
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default optibox550s

    am un optibox550s,am pus imaginea Gemini 470 DM500 Carbon Trans_Russian Language_By meteor,arata ca buteaza pe imagine
    cam 3sec,si nu se mai vede nimic,ledu e verde la rec,telecomanda arata ca fuctioneaza,ca clipeste ledu da nu se intanpla nimic
    ca sa schimb imaginea cum procedez ca nu mai merge cu DCC,cu Dreamup cum se procedeaza,ca nu stiu ce ip are rec?

  2. #2
    Banned Junior
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Jan 2015
    Posts
    9
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca nu merge cu dcc nu va merge nici cu dreamup prin lan. iti trebuie un cablu null modem. Pe ala il pui de la calculator la receiver, dai conect si apoi dai curent la decodor. daca nu ai conector serial la calculator, sunt adaptoare serial - usb.

  3. #3
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am leptop am adaptor serial usb,cablu null,arata ca se conecteaza pe portu 4 am dat conect,dar nu se intampla nimic.

  4. #4
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    Cu adaptor USB-rs232 mare lucru nu ai sa rezolvi, e complicat cu driverele, nu toate functioneaza. Incearca direct cu cablu null modem rs232, incearca sa faci rost de un pc cu win xp, daca poti, si rezolvi problema garantat.
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  5. #5
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu dreamup la ip rec ce pun, cu un cablu de ruter sa vad daca merge!

  6. #6
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    are o optiune de user network,poate merge cu cablu de ruter.

  7. #7
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mercur View Post
    cu dreamup la ip rec ce pun, cu un cablu de ruter sa vad daca merge!
    - ip local(ip pc) - si ip Remote(box), ip receptorului.

    Quote Originally Posted by mercur View Post
    are o optiune de user network,poate merge cu cablu de ruter.
    - functia network, doar ajuta ca transferul sa se fac mai rapid.
    - fara cablu null modem, nu te chinui.
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  8. #8
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    multumesc! o imagine buna sa mearga share este?

  9. #9
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    949
    Posts Thanks / Likes
    Parabola 1,5 Al;DiseqC1.2;Strong SRT A12 maxi;LNB Inverto Twin 0,3 db, 1X DIGI, OPTIBOX 500, Skystar 2 r2.3

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Toate img. care ti'au fost recomandate sunt foarte bune , insa eu sunt pro Evolution 2.7 si'ti spun dc.
    Daca doresti sa folosesti emu 3C si Oscam este foarte ok , fiindca in var ai destul spatiu sa poti pune ambele emu.
    Incearca din img.recomandate si vezi care te reprezinta , in cazul in care doresti sa incerci si Evolution 2.7 poti lasa un mesaj .
    succeeessssssss

  12. #12
    Junior Member Friend
    Join Date
    Dec 2011
    Posts
    42
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am instalat OpenPLi vreu sa pun lista de satelit,se poate!. eu am descarcat pentru enigma2,si da cu eroare.

  13. #13
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2013
    Location
    MS
    Posts
    87
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca aici.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai trebuie sa stii in primul rand locatia fisierului satelit.xml , cred ca la acesta te referi , da ?
    Daca vorbesti de acesta il poti lua cel mai recent de aici : http://satellites-xml.org/ , sau daca ai vre'unu mai recent procedezi astfel :
    Acest fisier satelit.xml se transfera cu ajutorul DCC in var/etc , atribut 644 .....dupa care Restart Enigma
    ( chiar daca acolo nu exista satelit.xml )
    Dupa care dai scanare ....si totul v'a fi OK

    succeeesssssssss

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top