Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Amiko Mini Combo HD SE

    Salut. Are cineva Amiko Mini Combo HD SE (http://www.amikostb.com/?q=product&id=241) ? Sunt un utilizator de DM 800 SE si doresc sa stiu daca acest reciver ar putea deschide canalele de pe Astra 19.2E si Hotbird 16E prin intermediul unei cline ? ( PE DM 800 SE folosesc cline pe care o pun direct prin TotalComander si folosesc emu cccam ). Acest reciver prinde toate canalele ? Pot pune cline pe el ? Daca nu, pe varianta simpla Amiko Mini Combo HD ( fara SE ) se poate ? Cum functioneaza ? Vi se pare un receptor bun ? Multumesc.

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ambele stiu Cccam (dar nu cu softul original). Linia nu se introduce cu Total Commander ci direct din telecomanda.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,e un receptor bun ,merge bine pe cccam.Bun si pt cablu.

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am priceput. Pentru varianta FE( first edition ) am vazut si pe net multe variante de software si de emu. In schimb pt SE nu am gasit niciun soft sau emu si de aceea am intrebat daca se pot scrie lini pe el. Inteleg ca este un reciver bun. Ati avut probleme cu el pana acum ? Imaginea se vede bine ?

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fackeritza View Post
    In schimb pt SE nu am gasit niciun soft sau emu si de aceea am intrebat daca se pot scrie lini pe el. Inteleg ca este un reciver bun. Ati avut probleme cu el pana acum ? Imaginea se vede bine ?
    Se gaseste soft emu sau mcas 2.0.52, 2.0.52 fiind si ultima versiune oficiala conax

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am priceput, in concluzie este un reciver cu care pot prinde orice canal atat pe satelit cat si pe cablu ( de la DIGI ).

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da,pe cablu digi merge deocamdata,pana or termina de impartit cartelele galbene.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top