Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: how to CIFS ?

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Pe plantatie
    Posts
    121
    Posts Thanks / Likes

    Default how to CIFS ?

    Nu prea mi-a reusit. Imi da un mesaj de genul "record failed due to inaccessible storage" si p'orma nu mai merge nici tasta albastra si nici galbena si nici nu pot sa schimb canalul decat dupa reboot.

    Cred.... ca am gresit undeva pe aici :

    "Telecomanda:
    - Telnet in Dream
    - cp /share/tuxbox/enigma/resources/rcdm5xxx.xml /var/tuxbox/config/enigma/resources/
    - inlocuiesti fisierul rcdm5xxx.xml sin /var cu cel din aceasta arhiva ."

    Va rog , poate sa-mi traduca cineva partea asta cu telnetu, adica ce trebuie facut exact ?
    V-am pupat !

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default x

    cp /share/tuxbox/enigma/resources/rcdm5xxx.xml /var/tuxbox/config/enigma/resources/

    asa se muta fisieru rcdm5xx in var


    editam asa fisieru, cu Totalcommander>> rcdmxxx din /var:
    <action name="toggleMute" key="mute" flags="m" />
    asta il modificam asa:
    <action name="record" key="mute" flags="m" />

    asta se face in acel fisier din /var, apoi reboot, si mere.
    dm500

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,250
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "record failed due to inaccessible storage" Acest mesaj iti apare cand nu vede hardul comp , setarile nu sunt corecte ptr new user !
    Per aspera ad astra !

    Vu+ solose v2, Emme esse 115cm, Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  4. #4
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91°N 25.36°E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by spoealar
    "record failed due to inaccessible storage" Acest mesaj iti apare cand nu vede hardul comp , setarile nu sunt corecte ptr new user !

    vezi sa mountezi si cu RW,noblock!
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75°E <> 30°W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    617
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la Dreambox NU folosi butonul verde pentru MOUNT, ci bifezi Automount, si dai reboot, asa va merge
    dm500

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problema CIFS
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 6th November 2006, 05:14
  2. CIFS + firewall ....intrebare
    By mOBY2 in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 20th February 2006, 20:02
  3. Se suporta o repetare : CIFS MOUNT dbox2 ???
    By danetzd in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 21st January 2006, 10:12
  4. CIFS cu Win'98
    By isr2002 in forum DREAMBOX
    Replies: 5
    Last Post: 18th January 2006, 09:38
  5. Gemini 2.40 nu vrea CIFS ???
    By Merlin in forum DREAMBOX
    Replies: 13
    Last Post: 3rd November 2005, 19:09

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top