Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default Problema DM 800 SE

    Salut. An un DM 800 SE si de ieri nu mai deschide canalele ( identifica semnal dar apare negru ) . Nu deschide nici canalele free ! Am incercat sa schimb imaginea si tunerul dar tot asa apare . Vreo idee ?

  2. #2
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut,
    E dm 800hd se original?
    Apare vreaun mesaj de eroare cand selectezi canalul?
    Aceasta problema a aparut din senin?
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da e original. Nu apare niciun mesaj, a aparut de ieri, pana ieri nu am avut nicio problema ... si il folosesc de mult timp. ( Nu e de la LNC deoarece alt dream functioneaza ).

  4. #4
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fackeritza View Post
    Da e original. Nu apare niciun mesaj, a aparut de ieri, pana ieri nu am avut nicio problema ... si il folosesc de mult timp. ( Nu e de la LNC deoarece alt dream functioneaza ).
    OK, am inteles! Ai spus ca ai incercat cu alt tuner, si alta imagine tot asa face? ai incercat si cu alta sursa?
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da, am incercat si cu alta imagine si tot asa face , am fost la un prieten si nici la el nu mergea deci nu e de la antena mea sau ceva de genul, cred ca e ceva de la el.

  6. #6
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fackeritza View Post
    da, am incercat si cu alta imagine si tot asa face , am fost la un prieten si nici la el nu mergea deci nu e de la antena mea sau ceva de genul, cred ca e ceva de la el.
    Ai incercat alta sursa de alimentare?
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu, o sa incerc

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2014
    Location
    Corabia
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu e de la sursa. Alte idei ?

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaWü
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai ai garantie pe rec?
    Daca da,dul inapoi de unde l-ai luat si explicale problema...
    DMM800HDsev1+Newnigma-Daily build +Rotor Diseqc 1.2.

  10. #10
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by fackeritza View Post
    Nu e de la sursa. Alte idei ?
    Tunerul este pus corect in slotul lui? Folosesti diseq? Ai facut corect setarile pt satelit?
    Pot fi multe cauze, uitate putin si la lipituri...
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2010
    Posts
    266
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ai rezolvat ceva?
    aceeasi problema o am si eu,cu diferenta ca isi revine(vreo zi ) dupa un restart de la butonul din spate

  12. #12
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am avut problema asta cand foloseam diseqc switch avand 4 receivere pe 4 sateliti, aleator se blocau receiverele fara nici o logica. Am trecut pe multiswitch si s-a rezolvat.
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top