Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default Probleme DM 500c

    Salutare , sunt posesorul unui rec. DM500c , de ceva timp se restarteaza cand ii introduc cablul LAN .
    Am incercat mai multe img. , acelasi lucru se intampla .
    Dupa ce instalez o img. oarecare , ii fac setarile necesare , scanez provideru local , imi deschide programele TV , cand introduc cablul LAN se aprind cele 3 leduri de pe pcb semn ca vede reteaua , insa in max. 3 sec. incepe nebunia , se restarteaza incontinuu , pana nu scot cablu LAN nu se opreste .
    Schimbat sursa cu una de 12V 3,5 A , schimbat cablu LAN .....
    Am schimbat C 65 , C 17 si C 23 , degeaba .
    Astept un sfat de la voi.
    Pana la urma o sa'i rescriu si bootloaderu , asta a ramas sa'i mai fac , nu'i necesar darrrr ..

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca cu alt router/switch. Nu are rost sa rescri bootloaderul ca problema nu este de acolo.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da asa este , pe alt router ( alt provider internet ) face servici .
    Singura rezolvare fara costuri suplimentare ar fi sa'l schimb cu unu compatibil retelei mele .

  4. #4
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    c17 - 4,7uF/16V
    c23 - 4,7uF/16V
    c65 - 220uF/16V
    Daca ai respectat aceste conditii, eu garantez ca merge cu orice router/switch

    succes
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da , merci ptr sfat , am respectat valorile cu mici diferente C17 - 4,7uF/25V , C23 - 4,7uF/25V ,C65 - 680uF/16V , valori care n'ar afecta buna functionare . Dupa cum am spus , pe alt router de la un alt provider functioneaza excelent , cum il pun la mine ....NU vrea .
    Aparatu functioneaza , accepta si cardu local , insa nu'l pot face server ....din cauza LAN .
    La o scurta analiza ,care nu implica costuri substantiale , ar fi sa'l schimb , trebuie sa existe cineva interesat .

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,588
    Posts Thanks / Likes

    Default

    impamintare la cablu tv,eventual inverseaza setcherul alimenatatorului in priza
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salutare , am impamantare la marea majoritate a aparatelor electrice / electrocasnice , mai putin la TV'ri .
    Este un pic mai dificil sa pui impamantare pe un LED , ar fi nemaipomenit .....dar nu prea exista posibilitatea .
    Oricum multumesc ptr. sfat ...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top