Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 13 of 13

Thread: Satlink WS 6906

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default Satlink WS 6906

    Ași avea o intrebare am primit acest tip de finder functionează perfect dar nu pot găsi cu el nici o frecvență de la Orange sat oare de ce

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by banditata View Post
    Ași avea o intrebare am primit acest tip de finder functionează perfect dar nu pot găsi cu el nici o frecvență de la Orange sat oare de ce
    6906 e dvb s iar orange e in dvb s2.Doar 6926 lucreaza pe orange,mpeg 4 video sau fara video 6933.Din astea mai ieftine.
    Poti regla totusi o antena orange folosind o frecventa dvb s,parca este una pe acolo.Aceiasi treaba si pt freesat

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    First Music Channel 11758.00 H 27500
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    368
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi de raspuns

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    161
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate o sa se ajunga curand ca sa fie macar un satelit,sigur o sa fie mai multi,care sa nu mai aiba nici un post(s,s2)FTA?
    Cum se procedeaza la reglatul antenei pe un astfel de satelit ?
    Se va folosi receptor cu card de decodare pe acel satelit ?
    Aparatele astea de cautare stiu doar FTA,nu ?
    Va multumesc.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pentru reglarea antenei ai nevoie doar de nivelul semnalului, acesta este afisat indiferent daca transponderul respectiv este FTA sau codat...




  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Codarea nu are treaba cu semnalul .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ionaioanei View Post
    Poate o sa se ajunga curand ca sa fie macar un satelit,sigur o sa fie mai multi,care sa nu mai aiba nici un post(s,s2)FTA?
    Cum se procedeaza la reglatul antenei pe un astfel de satelit ?
    Se va folosi receptor cu card de decodare pe acel satelit ?
    Aparatele astea de cautare stiu doar FTA,nu ?
    Va multumesc.
    Unele aparate permit vizionarea programelor fta,dar nu inseamna ca e ceva foarte util.Sunt atatea aparate fara functia asta si oricum e de preferat unul ce masoara cat mai multi parametrii,dvb s,dvb s2,in devafoarea imaginii fta

  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    fi-pi-li
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut , imi puteti confirma daca mai merge frecventa 11758 h 27500 pe astra 1g? la mine finder-ul , pus pe o antena orange nu are semnal pe aceasta frecventa . ciudat este ca, la primul orange montat acum 1 an, m-am folosit de aceasta frecventa pentru reglat . am un gbs 41989 . multumesc

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    362
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am eu un 6908 DVB-S cu imagne TV, nu am reprosuri, dar ma bate gandul spre cele (chiar si fara TV), dar cu DVB-S2 (stiu ca-s mai scumpe), care probabil iti arata si denumirea satelitului care l-ai agatat. In cazul 6908, daca nu esti pe respectivul satelit, dar iti arata look si nu ai imagine, e clar (ca buna ziua) ca ai o suprapunere de frecventa de pe un alt satelit.
    Ce denumire are aceasta functie ce-ti afiseaza denumirea satelitului ? Si care ar fi aparatele de buget cu asa optiune ?
    Multumesc

  11. #11
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,229
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merge, frecventa de programe ucraina cu putere mare...raspuns pt @mag1001
    dm500s Vu+Zero hss1170...şî maxim şasă cai frumoşi

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Sathero 500 G
    Last edited by satlinkro; 3rd March 2015 at 17:26. Reason: dublu

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by prodi View Post
    am eu un 6908 DVB-S cu imagne TV, nu am reprosuri, dar ma bate gandul spre cele (chiar si fara TV), dar cu DVB-S2 (stiu ca-s mai scumpe), care probabil iti arata si denumirea satelitului care l-ai agatat. In cazul 6908, daca nu esti pe respectivul satelit, dar iti arata look si nu ai imagine, e clar (ca buna ziua) ca ai o suprapunere de frecventa de pe un alt satelit.
    Ce denumire are aceasta functie ce-ti afiseaza denumirea satelitului ? Si care ar fi aparatele de buget cu asa optiune ?
    Multumesc
    Sathero 500 G

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top