Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default Setare receiver Dolce HD PVR

    Buna ziua,
    Am o problema. De vreo 2 saptamani nu mai receptioneaza decat din 2 in 2 programele. La inceput am crezut ca este de vina LNB-ul. Am schimbat antena ( am 2 antene montate) si tot la fel face. Am primit sfat sa-l resetez. Am procedat si la setari nu stiu exact ce si cum sa fac. In mare am setat, dar tot asa face : un program din grila il deschide, pe urmatorul nu ,pe altreilea deschide, al ptrulea nu... si tot asa. Dupa care am vazut o alta dracalie. Daca incep cu un program generic numerotat 1 pe care il deschide si apoi trec la urmatorul notat 2, nu-l deschide, program 3 deschide, program 4 nu-l deschide, program 5 deschide Am incercat program 1 deschide sar la program 3 nu-l deschide, 4 deschide 5nu-l deschide. Concluzia este ca dupa orice program deschis urmeaza un program care nu se deschide ( 1 deschis, 4 nu deschide, 7 deschide...)
    Care ar fi motivul? Are 2 tunere si trebuie sa se seteze ceva?




    Dreambox 800HD, Humax PR-HD1000, antena circ.1,9m Al cu actuator, LNC Invacom QTF quattro 0,3db, Diseqc V-boxII,antena offset 0,9 Al,LNB MaximumTF-22twin,Kaon 570CI, antena offset 0,7+1xDOLCE SD, DOLCE HD

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai doua cabluri separate de la LNB la receptor sau ai punte (loop) ?
    P.S.trebuia sa postezi la DTH



  3. #3
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am avut eu si merge si cu loop nu asta e problema.Nu face tu nici un user,selecteaza entry point 1.
    Vu + Solo2 - Amiko HH - Emme Esse 115cm.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusX View Post
    Am avut eu si merge si cu loop nu asta e problema.Nu face tu nici un user,selecteaza entry point 1.
    Oricum nu am in loop. Am 2 cabluri care vin de la LNB (quad) Daca setez Entry Point 1 nu am semnal. Pe restul am semnal. L.am avut pe point1 ,acum l.am pus pe 3 ( se vede in prima poza) si tot asa nu am imagine pe primul post selectat ( nu conteaza care) pe urmatorul ( aleator) selectat am imagine, pe urmatorul ( tot asa aleator) nu am imagine....
    Setarea initiala implicita este buna? Vorbesc despre gama de fregvente. Poza2
    La poza 3 se vede setarea de la User 1.
    La user 1 este setat vad implicit : Fregventa 11012, polarizare V, rata 30000, FEC 3/4
    La user 2 este setat implicit: Fregventa 12729, polarizare V, rata 30000, FEC 7/8










    Dreambox 800HD, Humax PR-HD1000, antena circ.1,9m Al cu actuator, LNC Invacom QTF quattro 0,3db, Diseqc V-boxII,antena offset 0,9 Al,LNB MaximumTF-22twin,Kaon 570CI, antena offset 0,7+1xDOLCE SD, DOLCE HD

  5. #5
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Probabil e defect receptorul suna la ei.



  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Probabil e defect receptorul suna la ei.
    Nu pot. E proprietatea mea. O fi defect, dar functioneaza toate canalele dar asa: rosu NU merge negru DA merge : 1 ,2,3,4,5,6,7,8,.. sau aleator 1,5,4,3,8,10,2...
    deci posturile selectate: prima selectie nu merge, urmatoare, indiferent care post merge, urmatoarea indiferent care nu merge....
    Nu poate fi din setarile user1 si user 2 ?
    Dreambox 800HD, Humax PR-HD1000, antena circ.1,9m Al cu actuator, LNC Invacom QTF quattro 0,3db, Diseqc V-boxII,antena offset 0,9 Al,LNB MaximumTF-22twin,Kaon 570CI, antena offset 0,7+1xDOLCE SD, DOLCE HD

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu conteaza daca e proprietate , are garantie si se repara .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mariust5 View Post
    Nu conteaza daca e proprietate , are garantie si se repara .
    Nu conteaza? cati ani are garantie? ca il am de 6 ani.... o fi life time?
    si apropo... ei nu repara nimic, il schimba. Am avut defect un receiver SD (cel care il aveam initial de la ei in custodie)si au venit si mi-au dat unul din ala negru ,mic, fara afisaj...Telekom ... o porcarie...
    Dreambox 800HD, Humax PR-HD1000, antena circ.1,9m Al cu actuator, LNC Invacom QTF quattro 0,3db, Diseqc V-boxII,antena offset 0,9 Al,LNB MaximumTF-22twin,Kaon 570CI, antena offset 0,7+1xDOLCE SD, DOLCE HD

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai asa e , ti-l schimba ... decat deloc .

    L-ai deschis sa verifici la vedere condensatorii ? , dupa 6 ani a obosit saracul .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  10. #10
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca era din setari trebuia sa- si revina dupa setarea initiala.



  11. #11
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    "Defectul" este tipic pentru un receptor Dolce twin care are legat doar un singur cablu de la antena. Dar ai spus ca ai amandoua cablurile legate, deci s-ar putea ca pe un cablu sa nu-ti vina semnal (LNB defect, sau mufa oxidata, sau cablu intrerupt, sau mufa F prost insurubata pe cablu, etc.) Verifica separat cele doua cabluri (adica le introduci in receiver unul cate unul si vezi cum se comporta fiecare).

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky View Post
    "Defectul" este tipic pentru un receptor Dolce twin care are legat doar un singur cablu de la antena. Dar ai spus ca ai amandoua cablurile legate, deci s-ar putea ca pe un cablu sa nu-ti vina semnal (LNB defect, sau mufa oxidata, sau cablu intrerupt, sau mufa F prost insurubata pe cablu, etc.) Verifica separat cele doua cabluri (adica le introduci in receiver unul cate unul si vezi cum se comporta fiecare).
    Wow! Asa am facut.. Am constatat ca unul din cabluri nu are semnal. ..... Dar fenomenul devine si mai ciudat.
    Dca pun in tunerul 1 cablul, merg toate programele... Daca pun cablul in tunerul 2 , la fel merg toate. Dca pun direct un tuner si celalalt loop merge din doi in doi( unul deschide urmatorul nu)
    Dreambox 800HD, Humax PR-HD1000, antena circ.1,9m Al cu actuator, LNC Invacom QTF quattro 0,3db, Diseqc V-boxII,antena offset 0,9 Al,LNB MaximumTF-22twin,Kaon 570CI, antena offset 0,7+1xDOLCE SD, DOLCE HD

  13. #13
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact,eroarea/problema asta o primesti doar daca ai un cablu bagat. Daca zici ca merge cu cablul in tunner 1,lasa-l asa.
    Eu nu aveam cum sa trag 2 cabluri pt el si i-am facut loop si mergeau perfect toate programele.
    Vu + Solo2 - Amiko HH - Emme Esse 115cm.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Brasov
    Posts
    45
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by MariusX View Post
    Exact,eroarea/problema asta o primesti doar daca ai un cablu bagat. Daca zici ca merge cu cablul in tunner 1,lasa-l asa.
    Eu nu aveam cum sa trag 2 cabluri pt el si i-am facut loop si mergeau perfect toate programele.
    " ...Daca pun direct un tuner si celalalt loop merge din doi in doi( unul deschide urmatorul nu) ..."
    Uite ce am scris! deci cu cablul direct bagat in oricare tuner, merg toate programele. Cum bag cablul de la iesire tuner in tunerul liber - adica fac loop - nu mai merge decat din 2 in 2 Deci nu merge LOOP Ceva blocheaza.
    Dreambox 800HD, Humax PR-HD1000, antena circ.1,9m Al cu actuator, LNC Invacom QTF quattro 0,3db, Diseqc V-boxII,antena offset 0,9 Al,LNB MaximumTF-22twin,Kaon 570CI, antena offset 0,7+1xDOLCE SD, DOLCE HD

  15. #15
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,695
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai in loop asa fac toate receptoarele cu pvr.Trebuie sa ai doua cabluri de la LNB



 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top