Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5

Thread: 1702 s02

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default 1702 s02

    Salutare, nu reusesc nicicum sa fac update pe cardul asta la programele HD.
    Ce configuratie folositi?
    Il citesc in oscam..

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    3,358
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Zici ca il citesti cu oscam ...si nu iti merg decat programele HD. Pune pe sky sport news HD , loghezate la kundenlogin cu "kundenummer" pe s k y . de mergi la kundencenter apoi la freischaltung apoi mai jos ai smartcard ...si reactiveaza-ti cardu . lasa le sky sport news pana se reactiveaza .

    Bafta

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Lasa cardul sa mearga cu scam, pina ai imagine. Daca ai imagine pe scam, si pe oscam nu, vezi ca HDurile au ceva cu ID 1833, betatun....pe oscam.
    De cand cu cardul V14, am sters tot despre cardul 1702, nu mai pot sa te ajut, sorry. Daca cardul este pe un server, atunci clientul/AU trebuie sa aiba astea trecute.

    oscam.user
    betatunnel = 1833.FFFF:1702
    oscam.dvbapi
    P: 1702:000000
    P: 1833:000000
    oscam.services
    caid= 1702,1833
    Un sfat, cat mai este cardul activ, sa se blocheze emms, doar shared.emm sa se lase durch. Am activat cardul V14 pe 20.10, si 1702 nu a mai primit emms, dar a mers pina pe 03.12. Cardul al 2-lea l-au dezactivat imediat, neavind blocat emms.
    Bafta

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    940
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am patit de multe ori cand nici Scam, Oscam sau Cccam nu au facut update.(Folosesc Oscam/dvbapi)

    Doar in Dbox2 a vrut cu camd2.

    Dar cu Oscam/dvbapi doar Unique EMM sa lasi sa scrie si fa o activare in Sky Center.

  5. #5
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E ok, a pornit pe oscam cu dvbapi, doar ca trebuie asteptat ceva mai mult pe programe..

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top