Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 16 EUR (16%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2

Thread: 7020 si rotor

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2005
    Posts Thanks / Likes

    Default 7020 si rotor

    stie cineva cum trebuie impostat dream ?
    vocea di menu care zice foloseste curentul ............. trebuie abilitata ? ce valoare ?
    mersi mult

  2. #2
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts Thanks / Likes


    tare mult as vrea sa te ajut, pe ce imagine "vorbesti" ! ?
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie ! timeless ! ! !



Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 7020
    By hidric in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 20th August 2006, 08:30
  2. dreambox dm500 cu rotor stab-usals 90hh
    By aliat in forum DREAMBOX
    Replies: 2
    Last Post: 20th October 2005, 21:04
  3. MAC si 7020
    By macsat in forum DREAMBOX
    Replies: 11
    Last Post: 24th July 2005, 13:49
  4. Rotor care sa stie USALS exclus tipul STAB ?
    By bazil0101 in forum RDI - Satelit
    Replies: 7
    Last Post: 12th July 2005, 09:44
  5. Poate SS2 sa coordoneze un rotor de satelit ?
    By Soricelul in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 26th November 2004, 01:53

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
Back to Top