Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 2 of 2
 1. #1
  In The Matrix Expert
  Join Date
  Oct 2005
  Location
  near Arad
  Posts
  1,312
  Posts Thanks / Likes

  Default Android LCD4Linux

  Nu stiu daca v-ati jucat cu aplicatia asta dar eu cautind in google play am dat de ea si din curiozitate am zis sa vad ce stie . Dupa instalare si pornire vad ca telefonul afiseaza ceasul cum indica dreamboxul cind e in st-by , zic hoppa - ce avem noi aici ? Din butonul de meniu se pot seta doua lucruri : datele de conectare la dreambox ( E2 ) care se face in mod wifi prin router ( IP , user , pass ) si datele de afisare a vremii probabile pe 5 zile care se face prin weather.com . Pina nu am setat tot inclusiv meteo dadea mesaje de eroare . Testul l-am facut pe un telefon care il folosesc in mod curent , gindindu-ma ca nu pot sa-l folosesc pe post de dreambox display imi aduc aminte ca am undeva prin sertare un telefon depasit Xperia X8 si care linistit poate sta lipit de dm800 toata ziua . Instalez si pe acesta dar la pornirea aplicatiei imi da java error , telefonul are android 2.1 puternic customizat de cei de la S-E ; nici o problema , instalez un custom rom 4.X.X. . Dupa instalarea mai multor CM9 , CM10 , nu se pupau kernelul cu rom-ul , nu mergea la unele wifi , inclusiv trecerea telefonului printr-un soft brick , am reusit sa gasesc un JB mini CM10 care merge wifi si bineinteles aplicatia care se poate gasi aici : https://play.google.com/store/apps/d...dlcd4linuxlite . Meteo si anume locatia se seteaza printr-un cod care pentru romania este ROXX urmat de 4 cifre care este codul localitatii , care se poate calcula aici : https://www.edg3.uk/snippets/weather-location-codes/ . Se pot folosi si picon-uri care sint stocate in cardul de memorie al telefonului , se creeaza un folder , se copiaza piconurile acolo si in aplicatie la setari se poate da calea catre ele . Mai testati si voi daca aveti telefoane aruncate prin debara , eventual vreun jeg de tableta cu hardware minimal dar android peste 4.0.0. si scrieti parerea voastra daca e mai avantajos sau nu fata de un photo frame cum s-a folosit pina acum .

 2. #2
  Junior Member Teacher
  RDI - Board Default Avatar

  Join Date
  Dec 2010
  Location
  Constanta
  Posts
  313
  Posts Thanks / Likes

  Default

  o sa incerc si eu sa vad care e treaba, asa de curiozitate... desi, sincer, nu-i vad rostul, daca deja folosesc in acest scop rama foto Samsung...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts
 •  
Back to Top