Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: Bh 2.0.9+

  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default Bh 2.0.9+

    Salutare, a reusit careva sa rezolve problema cu "deschiderea" pentru stream-ul doi?
    Din cate am tot citit, pe versiunile mai noi decat 2.0.9, nu mai "deschide" nimic in stream doi, fie el PIP inregistrare, sau catre alt dispozitiv..

    Pe ViX cum e?

  2. #2
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cineva mi-a zis ca ar merge cu oscam + 3C vers. 2.3.0.Eu am avut 3C 2.1.3 cu care nu merge sigur cu versiunile mai sus de de BH 2.0.9.Am pus VTI 8.0 care e foarte bun.

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si pe VTI e functional?

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da. Merge brici.Si chiar ai si ca plugin Tuner Server , daca te intrereseaza.Mie mi-a placut la BH ca avea inclus si Tuner server( deci poti sa faci streaming pe un box , care nu e conectat la LNB.).Asa ma uit la TV in bucatarie.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    nowhere
    Posts
    480
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ieri am pus BH 2.1.4 .Intradevar cu cccam 2.3.0 merge si inregistrarea si streaming-ul.

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Oct 2004
    Posts
    1,139
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, asa e. 2.3.0 functioneaza.
    O alta intrebare, sau rugaminte..
    Care imi pune la dispozitie un se de Picons pt. LCD? 400x240 nu gasesc mai niciunde.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top