HBO Romania a anuntat vizionare gratuita timp de 3 zile a programelor sale, mai exact in perioada 23-25 ianuarie 2015, pentru cei care nu sunt abonati la pachetele ce includ aceasta televiziune, ci doar la pachetele de baza sau altele superioare, dar care nu includ HBO.Nu au fost exact precizate mediile de transmisie ( cablu si / sau IPTV / satelit ) in care HBO va fi vizionabil in toate pachetele, dar merita sa verificati in perioada mentionata, daca nu sunteti abonat deja la pachetul ce include HBO Romania, ci la alte pachete ale unui furnizor de servicii tv cu plata din Romania, ce ofera acest canal in grila sa de programe.

Mai jos regasiti programul HBO Romania pentru cele 3 zile cu receptie necriptata:

UPDATE 17 ianuarie 2015, ora 13:50: UPC a anunţat deja pe pagina de Facebook disponibilitatea gratuita a HBO ( inclusiv versiunea HD ) in grila de televiziune digitala: "Daca aveti planuri in perioada 23-25 ianuarie, amanati-le. Timp de 3 zile va puteti bucura de vizionare libera pentru numeroase super productii HBO, daca sunteti clienti de televiziune digitala."


UPDATE 19 ianuarie 2015: Telekom Romania a anunţat de asemenea vizonare gratuită a televiziunii HBO, in perioada mentionata:

"n week-end, dăm startul la maratonul de filme. ntre 23 și 25 ianuarie, puteți viziona canalele HBO și HBO HD, fără costuri suplimentare! Trei zile de vizionare liberă pentru clienții Telekom TV, n care pot urmări serialul Umbre, cea mai nouă producție originală HBO, blockbustere și alte seriale de succes. Invitați-vă prietenii și fiți gata pentru un weekend de film! Campania se adreseaza clientilor Telekom TV care nu beneficiază de pachetele suplimentare cu canalele HBO incluse. HBO face parte din oferta de televiziune Telekom Romania."

Şi Focus Sat a anunţat vizionarea gratuită in cele 3 zile menţionate a televiziunii HBO Romnia: "n weekend-ul 23 25 ianuarie 2015 ai vizionare libera la filmele și serialele difuzate pe HBO. Timp de 3 zile, Focus Sat și HBO te invită să urmărești blockbustere și numeroase producții de succes."


LINK SURSĂ: http://hdsatelit.blogspot.com/2015/0...#ixzz3POYBMCNA