Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15

Thread: Kaon na1000hd

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default Kaon na1000hd

    Are conserva asta DiSEqC sau nu .Daca da cum se ajunge acolo .Multam
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

  2. #2
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Chiar nu are nimeni conserva asta de Digi cu mai multe Lnb-uri ?

    Quote Originally Posted by lau View Post
    Are conserva asta DiSEqC sau nu .Daca da cum se ajunge acolo .Multam
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

  3. #3
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incredibil "Views: 186". Respect

    Quote Originally Posted by lau View Post
    Chiar nu are nimeni conserva asta de Digi cu mai multe Lnb-uri ?
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

  4. #4
    Wind of change Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Pretutindeni si nicaieri
    Posts
    1,477
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Conserva asta nu o poti folosi decat pentru receptia stricta a programelor digi. Nu are in soft nici o optiune de cautare canale sau sateliti decat setari implicite setare care genereaza o cautare automata pe transponderele digi. Deci implicit nici DiseqC utilizabil.
    ...Traieste viata asa cum este, pt ca ti s-a dat fara sa o fi cerut, si ti se va lua fara sa fii intrebat...

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Oct 2002
    Location
    N-TM 103
    Posts
    603
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deci daca omul are antena colectiva pe bloc cu 4 lnb-uri poate arunca conserva la gunoi.

    Quote Originally Posted by ioany View Post
    Conserva asta nu o poti folosi decat pentru receptia stricta a programelor digi. Nu are in soft nici o optiune de cautare canale sau sateliti decat setari implicite setare care genereaza o cautare automata pe transponderele digi. Deci implicit nici DiseqC utilizabil.
    DM7080 , DM8000, DM800-SE,VU+Zero, DM500-s, DM500-s/clone, Humax5400, Nokia 9500, Hyundai 1120 (polizat) , T90 / 23°,19°,16°,13°,9°,5°est,1°w .Panasonic 46GT30.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Trebuie sa multumiti celor de la digi ca au facut un soft de cacao.Au reusit sa-i intreaca si pe cei de la telekom.Peste cativa ani receptoarele vor avea o singura functie controlata de client : On-Off.De schimbarea programelor se va ocupa operatorul.
    Nu inteleg de ce nu lasa meniul cu care vine din fabrica si sa adaoge o interfata stupida cu citeva functii de baza pentru restul abonatilor.
    Apar pe zi ce trece receptoare tot mai evoluate si astia vin cu boxuri cu doua leduri(vorbesc de rds si telekom ).Am inteles ca pentru clientul obisnuit e ok dar altii au si alte pretentii.
    Receptorul asta de la digi are timp de pornire mai mare ca unul cu E2.Are oprire automata ce nu poate fi anulata.E o conserva ca si celelalte oferite in ultimul timp de digi si telekom.



  7. #7
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa iau 2 Kaon na1000hd pe un abonament,le-am activat cartelele totul ok numai ca se vede cateva secunde dupa care isi da drumul iar cateva secunde si tot asa amandoua au fost sigilate noi si amandoua face aceeasi problema.are cineva vreo solutie?multumesc
    DB 7020S,Humax+1,H7160,6h1160,nokia9600s

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am reusit sa iau 2 Kaon na1000hd pe un abonament,le-am activat cartelele totul ok numai ca se vede cateva secunde dupa care se blocheaza, isi da drumul iar cateva secunde si tot asa amandoua au fost sigilate noi si amandoua face aceeasi problema.are cineva vreo solutie?multumesc
    Ps.rog moderatorul sa stearga postarea dubla.scuzati greseala
    Last edited by djeclipse; 1st February 2015 at 18:05. Reason: dubla postare
    DB 7020S,Humax+1,H7160,6h1160,nokia9600s

  9. #9
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    Pachizdan
    Posts
    2,027
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai sunt pe acelasi lnb sau e lnb twin?e cablul de semnal din unul in celalalt?

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe lnb diferite
    DB 7020S,Humax+1,H7160,6h1160,nokia9600s

  11. #11
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce-ti arata la bare semnal ? Pt HD trebuie un pic mai mult semnal , verifica antena / lnb , cabluri . Semnal insuficient / antena dereglata .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    calitate 70%, semnalul nu are problema ca am probat cu altul la fel si merge,doar astea 2 se blocheaza mereu la cateva secunde
    DB 7020S,Humax+1,H7160,6h1160,nokia9600s

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ai incercat sa vezi daca nu exista versiune mai noua de soft pentru ele ? Pe canalele libere se blocheaza (UTV si Realitatea TV) ?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Roma
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cred ca are ultima versiune de sw.pe canalele libere (UTV si Realitatea TV) nu se blocheaza
    DB 7020S,Humax+1,H7160,6h1160,nokia9600s

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2008
    Posts
    432
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In cazul asta du-le inapoi la ei ca au probleme daca fac figura numai pe canalele codate.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top