Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default problema de programare x-cam cu cas2, help please!!

    am o problema-am incercat sa programez un x-cam cu cas 2 dupa instructiunile de la duolabs, dummy cardul am bagat in cam si camul in humax. Receiverul recunoaste versiunea camului, deschid programul de programare cas-inainte sa fie bagat camul in receiver im apare x-cam, dar cum bag camul in receiver se face umbra icoana de x-cam pe calculator. dau erase x-cam si numai apare starting connection--dar nimic. am incercat direct sa programez fara sa-l mai sterg, dar dupa citeva secunde apare connection failed.care poate sa fie problema ce nu fac bime(block 2 e la settings)).Help me please!

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da chiar nimeni nu stie

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Ro
    Posts
    304
    Posts Thanks / Likes

    Default X CAM

    Pune rec pe un program FTA introdu cam-ul in rec, conecteaza calculatorul la cam prin serial si dummy card, intra in meniul camului la serial update, cu CIW X CAM loader 1.5 incarci noul soft (block 02), dupa restartarea rec incarci si noul softcam (block 14) dupa care restartezi receptorul din nou. Bafta!

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ce, serial? cas2 se conecteaza cu usb la calculator.ai nevoie de add on ca sa programezi x-cam

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Belgica,Antwerpen
    Posts
    268
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact...iti trebuie ADD ON +panglica + dummycard,ca sa scrii Xcam-ul http://www.cellularcenter.it/duolabs...as2add-eng.pdf si dute la pag.21.
    Vu+Duo,Humax HDCI 2000,Dreambox500,Digi TV,Max TV,Triax 1,10cm,PhilipsLNB,Diablocam,CAS 3,InfinityUSB,E.T.C.-raPromax TV Explorer

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Ireland
    Posts
    90
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mercy, am sa-l incerc

  7. #7
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    807
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://www.duolabs.com/down-cas3.htm
    Manual in linba romana te ajuta si la CAS2

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. CAS2
    By armandino in forum Shop
    Replies: 0
    Last Post: 3rd October 2006, 23:22
  2. Ptr. cei ce au CAS2 sau 3
    By liniuta in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 25th November 2005, 04:55
  3. Cumpar Add-on Cas2!
    By dirtyfreddie13 in forum Shop
    Replies: 1
    Last Post: 8th September 2005, 22:28
  4. new cas studio 6.4 cas2 & 3
    By gogi in forum RDI - Satelit
    Replies: 0
    Last Post: 31st August 2005, 19:45

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top