Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 15 of 15
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Kanal D unde il mai gasesc necodat?

    Yo, m-am uitat mai inainte pe lyngsat la aia nu mai e listat pe 45° est, unde il mai gasesc necodat sau BISS? Biss nu ar fi problema, stie si CAMu stie si Compu. Dar asta se tot muta, era pe 62° est, dupa aia pe 45° est, si acuma?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2003
    Posts
    260
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eutelsat W2 16 est,12564 vertical 3617 3/4 in Biss.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    596
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Apropo,eu am un aparat Clarke Tech 4100 Plus HD firmware 1.26p si vreau sa ma uit la programele codate in Biss ( de exemplu pe 16 grade).
    Cine ma poate lamuri pas cu pas(ce am nevoie sa i-au jos de pe internet ,si eventual cateva linkuri cu ce am nevoie).
    Multumesc anticipat.

  4. #4
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gigi-sat View Post
    Apropo,eu am un aparat Clarke Tech 4100 Plus HD firmware 1.26p si vreau sa ma uit la programele codate in Biss ( de exemplu pe 16 grade).
    Cine ma poate lamuri pas cu pas(ce am nevoie sa i-au jos de pe internet ,si eventual cateva linkuri cu ce am nevoie).
    Multumesc anticipat.
    epoca cheilor a cam apus demult, dar daca vrei sa mai vezi pe ici pe colo cate ceva du-te pe "satunivers" si ia ultimul Softcam de la rubrica Clarke Tech, pune-l pe un stick USB si inregistreaza-l in receptor: Meniu - Stocaj - transfer de date - alegi fidierul cu extensia key de pe USB si OK. dar dupa cum ti-am zis nu-i mare branza...

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ala de pe 16° Est stiu, dar daca-i bag la Maxcam ultra keya biss ce o gasesc in internet, tot negru ramine
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dă o căutare pe google

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    I-am bagat cu MaxLoader 2.2 keyle actuale in Fortuna 2.45. Mai trebue ceva? Nu pot sa testez acuma.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poti sa devi mai exact? Nu gasesc.

    Alternativ un link sa-l deschid cu vlc aveti? Sau ce alta modalitate ar fi?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  9. #9
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La un yumatu stie cineva cum se intra in meniul secret? E vorba de un yumatu mini hd fta

  10. #10
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlinkro View Post
    La un yumatu stie cineva cum se intra in meniul secret? E vorba de un yumatu mini hd fta
    incearca un 9339 sau
    YuMaTu x-200……………..: 8888
    YuMaTu 9500………………: 8503
    YuMaTu 5500-8000………….: 2441

    poate va merge ceva

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by antenutze View Post
    incearca un 9339 sau
    YuMaTu x-200……………..: 8888
    YuMaTu 9500………………: 8503
    YuMaTu 5500-8000………….: 2441

    poate va merge ceva
    Multumesc.
    Din pacate nu merg acestea.
    Pe cutie scrie biss dar nu merge.
    La alte modele apasam direct butonul ,,info" si mergea

  12. #12
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlinkro View Post
    La un yumatu stie cineva cum se intra in meniul secret? E vorba de un yumatu mini hd fta
    Merge cu Menu 9339 sau 9939.

  13. #13
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    S-E Romaniei
    Posts
    1,257
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlinkro View Post
    La un yumatu stie cineva cum se intra in meniul secret? E vorba de un yumatu mini hd fta
    Ai reusit sa te descurci?

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by luciand1956 View Post
    Ai reusit sa te descurci?
    Din pacate ,nu

  15. #15
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2003
    Location
    Romania
    Posts
    672
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by satlinkro View Post
    Multumesc.
    Din pacate nu merg acestea.
    Pe cutie scrie biss dar nu merge.
    La alte modele apasam direct butonul ,,info" si mergea
    Direct (fara Meniu) 9339, dar conteaza ce soft ai pe receptor, ca daca ai oficial, nu contine emulator!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top