Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 18
  1. #1
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default vizualizare dvr pe mobil

    Am cumparat acest model de DVR Stand Alone CC-DVR5004 , am reusit sa l configurez in mare parte ,la router am facut port forwarding il vad in retea , il vad prin net , dar nu reusesc sa il configurez pentru mobil . La magazin mi au spus ca port handset pt mobil ar fi 5800 .
    un amic care are aceelasi model de dvr aprox 6 luni mai vechi are la port mobil 8888 , port care de ex dvr ul meu nu il accepta.
    Cu aplicatia de pe tel meu Asee pot sa vad camerele lui ......cand ma conectez la al meu debifez wireles ul sa ma conectez din exterior de pe netul mobilului dar nimic ...
    oare ce nu fac bine ? sau sa nu fie port 5800 ? http port este 80 , server port 7780
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    1,590
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe mobil se face transport stream pe alt port,de ex. 8000,8001 sau 554 .vezi daca dvr al tau face nat si eventual fa port fw si pentru aceste porturi.Incearca si IVMs 4500 ca aplicatie.
    DM 500S,Hyundai Digicablu,Humax DIGI C HD,Diablo CAM,VU+ UNO,HH DM3800s,Triax TDA110,Inverto single black

  3. #3
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe cele trei porturi indicate mai sus nu vrea sa faca port fw , de ex pt 80 , 8080 , 7780 , 5800 ii ok port fw
    la IVMs identificator = port ?
    pe web merge bine , pe mobil nu reusec ....
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  4. #4
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In meniul DVR ului trebuie validat Port ul respectiv ( de obicei acolo e si alegerea FrameRate ului pt. Streming , si eventual acces la inregistrari )

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am acolo o asemenea optiune .la port pot intra doar din setari ethernet .
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca la port pe mobil 8888,la mine asa merge iar din ce am vazut pe net seamana la meniu cu al meu,bineanteles trebuie sa pui si ip-ul care il ai la net,daca ai ip fix e usor,daca il ai mobil trebuie schimbat in setarile asee de fiecare data cand se schimba.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Post

    Salut.
    Incearca asa.
    In setari DVR vezi daca ai mobile port, dupa ce instalezi in telefon programul, faci ca si la sharing, deschizi un cont dyndns s-au diferit, in setari telefon pui dns-ul, portul indicat de ei ca alt port nu merge, la setari DVR internet sa ai setarile corecte ip, in router sa ai portul respectiv forward, si tot ce cere acolo, si tot in DVR trebuie sa ai activat dyndns pentru ca cand se schimba ip-ul sa faca update, si trebuie mearga.
    Eu am asa ceva de 4 ani, si merge ok. La tine poate ai altfel de DVR.
    Te poti ghida asa cum am descris.
    Daca ai posibilitate fa cu tel o poza cu meniu principl la setari sa vedem ce meniu ai.

    Salutare, si spor.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @iosi
    Spune-mi te rog unde ai pus in setari la Asee dns-ul,eu am cont la no-ip.org si nu am reusit sa il fac sa vad extern cu dns,doar cu ip-ul.In setari am asa device name unde ii dam un nume,address unde pun ip,aici ar trebui sa pun dns-ul care ar fi de forma ___.no-ip.org?,apoi avem mobile port care este 8888 si password.
    multumesc!

    @Peti sat incearca sa descarci alta aplicatie pt mobil ca sunt in magazinul play o gramada de aplicatii de acest gen,poate iti da voie sa pui port 8888.


    update
    Am reusit,la address trebuie pus hostul.
    Last edited by paduraru; 19th January 2015 at 19:59.

  9. #9
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    dvr ul meu nu accepta 8888 apare eroare salvare setari , dvr ul unui prieten care a fost cumparat acum 6 luni , exact modelul meu se salveaza fara probleme 8888 .
    cand am sunat la magazin si am intrebat din ce cauza mi a spus tipul ca al meu ii versiune mai noua si portul ii 5800 ......
    cu ip ul nu am probleme ca de pe alt calculator functioneaza
    am deschis si cont dyndns si functioneaza , cu o mica problema . daca scot routerul se schimba ip ul si pot intra pe dvr cu contul dyndns numai dupa ce ii dau restart la dvr.
    aplicatia pt mobil nu este de vina , el ma lasa sa scriu 8888 si functioneaza bine cu dvr ul amicului

    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Timis
    Posts
    363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut.
    In poza e asa.
    HTTP 80 care si el trebuie forward, impreuna cu handset 5880. Trebuie programul de pe cd ca altfel cu greu faci sa mearga. Numai dupa ce ai facut setarile si merge bine, atunci poti testa si alte programe.
    De retinul ca la DHCP sa nu fie bifat sa ramana un ip fix in DVR. Tot la DVR la satarile dyndns, no.ip cum ai optiunea sa ai setat userul si parola pentru inregistrare la la dns ca sa poate face update, si in router la fel.
    La mine tot Asee am si am asa.

    address se pune xxxxdyndns.org s-au care ai tu
    port xxxx 5880 cazul tau
    device DVR
    user admin s-au ce ai pus
    password parola DVRu-lui tau

    Incearca asa si mai discutam.


    Quote Originally Posted by paduraru View Post
    @iosi
    Spune-mi te rog unde ai pus in setari la Asee dns-ul,eu am cont la no-ip.org si nu am reusit sa il fac sa vad extern cu dns,doar cu ip-ul.In setari am asa device name unde ii dam un nume,address unde pun ip,aici ar trebui sa pun dns-ul care ar fi de forma ___.no-ip.org?,apoi avem mobile port care este 8888 si password.
    multumesc!

    @Peti sat incearca sa descarci alta aplicatie pt mobil ca sunt in magazinul play o gramada de aplicatii de acest gen,poate iti da voie sa pui port 8888.


    update
    Am reusit,la address trebuie pus hostul.
    DM 8000, card Focus OSCAM,120 dish, H-H Strong,

  11. #11
    MICROCHIP Expert
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2,887
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Aceste modele de dvr au un server la care se conecteaza automat, cu un user si passwd predefinite, in cofigurare reta ai si P2P foloseste user si passwd alocat acolo pentru acesarea de pe un pc foloseste cloud viwer, pentru mobile instalez fie iso sau android P2P unde va cere scanare timbru-lui care il vei gasi tot in dvr la P2P


    ....Nu e orfan cel fara tata si fara mama, ci cel fara invatatura......

    Possiamo perdonare un bambino che ha paura del buio.
    La vera tragedia della vita č quando gli uomini hanno paura della luce.


  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce versiune de soft ai,ai incercat un reset?
    La mine aceasta e versiunea


  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    vers hardw 0.1.83.1
    vers softw 3.0.0.5
    data lansare 15.05.2014
    cum fac reset ul ? daca ii dau implicit nu vrea sa faca , sa scot bateria de pe placa ?
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

  14. #14
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    287
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai are daca ii dai reset din meniu nu se reseteaza?atunci sigur are o problema.Poti incerca si prin scoaterea bateriei.

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Cluj Napoca
    Posts
    269
    Posts Thanks / Likes

    Default

    din meniu se reseteaza anumite setari , frame rate bit rate etc , dar nu are resetare generala gen revenire la setarile fabricantului . daca scot bateria il pornesc fara baterie setarile din retea , port tot raman ....
    Strong 6130 ,Strong 4401 evo, HH srt dm 2100 , 0,90 offset

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top