Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default Imi dispare cate o Tachila...

    Programez Tachilele, vad OK de la 1 la 8, inchid Prog DVB si cand ii dau iar drumul vad ca in lista, de ex., in loc de Taq.6 si 7 am de doua ori Taq7. Uneori se intampla asta cu Taq.5 sau 4. Saptamana trecuta facea asa cu Multi... Ce se intampla?

  2. #2
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Instaleaza ultimul ProgDVB 4.71 de pe siteul oficial www.progdvb.com si nu o sa mai astfel de probleme ....
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana acum, la fiecare upgrade instalam din nou noua versiune de ProgDVB si copiam celelalte file-uri pe langa el. Este vreo cale mai scurta, de ex. in folderul vechi sa inlocuiesc numai executabilul? (nu am incercat inca). Mai trebuie ceva?

  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Brasov
    Posts
    671
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si la mine aceeasi problema pentru moment nu se poate descarca version 4.71 nici de pe site-ul Prog Dvb.

    Mai asteptam.

    1x DM 800 HD 1x Dm 8000,Parabola 1,4 Al, Local Card: Hello HD,DiGi Hu,Upc Hu,Sky IT,Sky DE / All Full!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    Pana acum, la fiecare upgrade instalam din nou noua versiune de ProgDVB si copiam celelalte file-uri pe langa el. Este vreo cale mai scurta, de ex. in folderul vechi sa inlocuiesc numai executabilul? (nu am incercat inca). Mai trebuie ceva?
    Procedeaza in felul urmator:
    - salveaza fisierul Transponders in alta locatie (doar daca ai frecvente/sateliti actualizate/particularizate de tine)...
    - da uninstall din ProgDVB/ (nu din Adaugare/eliminare programe)....ai 3 rubrici acolo..ai grija sa nu fie bifate nici una..in felul acesta iti va pastra lista de programe si setarile precum si setarile diseqc.tree daca ai deja instalata o versiune 4.7x.xx...
    -dupa dezinstalare...ruleaza instalarea noii versiuni avand grija sa nu bifezi nimic la inregistrare filtre Elecard( pt ca filtrele sunt inregistrate de la vechea versiune...sau mai ales daca ai deja o versiune mai noua de Elecard instalata pe PC)
    -dupa instalare sterge fisierul Transponders si pune-l pe cel preparat de tine...daca ai asa ceva...Toata procedura nu dureaza mai mult de un minut.

    Cat despre downloadul de pe www.progdvb.com insistati de mai multe ori ca e functional..
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mersi mult, o sa incerc si asa.

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Blejoi
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merci si eu yang
    Aceleasi probleme si la mine..........
    Si acu' merge
    SS2 rev 2.6b, Tevii S660, Strong 4155 Evo patch, LNB 0.4 Strong, Off set 1.2 Fe, 2XDigiTV

  8. #8
    Junior Member Master
    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Blejoi
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    to yanq: scuze pentru botez (yang)
    dar vine Pastele si nu te uit
    SS2 rev 2.6b, Tevii S660, Strong 4155 Evo patch, LNB 0.4 Strong, Off set 1.2 Fe, 2XDigiTV

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    4.71 se misca mult mai lent decat vechiul 4.62, a mai observat cineva? Trec cam 15 secunde pana se deschide si la fel de greu se inchide.l

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ar trebui deschis un poll pentru a vedea ce merge mai bine si ce nu. Eu de exemplu am avut cam cu toate probleme. Acu mai nou cu redeschiderea sezonului la D+ am rescanat Astra cu MyTheatre si mi-a dat o eroare si acu cand vreu sa-l deschid imi zice erorr MyTheatre needs to close si gata. Eu nu mai stiu ce sa mai zic...
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,794
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner
    Ar trebui deschis un poll pentru a vedea ce merge mai bine si ce nu. Eu de exemplu am avut cam cu toate probleme. Acu mai nou cu redeschiderea sezonului la D+ am rescanat Astra cu MyTheatre si mi-a dat o eroare si acu cand vreu sa-l deschid imi zice erorr MyTheatre needs to close si gata. Eu nu mai stiu ce sa mai zic...
    Va recomand cu caldura programe profii nu screpuri gen ProgDVB

    Folositi cu incredere Alt-DVB se configureaza (relativ mai greu pentru uni) insa merge impecabil schimba canalele rapid, inregistreaza in TS etc etc nmu are rost acum sa aduc argumente pro acum.
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  12. #12
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2004
    Posts
    292
    Posts Thanks / Likes

    Default

    AltDVB inregistreaza in TS doar daca ai SS2 ....
    La SS1 nu merge deloc inregistrarea . Asa ca, pana ceva se va schimba , ProgDVB ramane cel mai "complet" soft .
    Parerea mea

    Toate cele bune!

  13. #13
    Silver Member Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Banat.Ro
    Posts
    2,755
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by mandylion
    AltDVB inregistreaza in TS doar daca ai SS2 ....
    La SS1 nu merge deloc inregistrarea . Asa ca, pana ceva se va schimba , ProgDVB ramane cel mai "complet" soft .
    Parerea mea

    Toate cele bune!
    Si din amintiri (daca nu s-a mai schimbat ceva) nu merge pe ss1 decat hardware
    Video: Vu+Uno (HDD 80Gb) /offset 1.2 H-H/42E<=>30W;
    Optibox Gekko Cable HD
    Audio: Harman Kardon HK680+Monitor Audio B2+WD Elements Play (2Tb)

  14. #14
    Moderator Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    BUZAU
    Posts
    6,106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Kroky
    4.71 se misca mult mai lent decat vechiul 4.62, a mai observat cineva? Trec cam 15 secunde pana se deschide si la fel de greu se inchide.l
    Intr-adevar 4.71 are un bug cu RAMul ....dar a fost corectat in 4.71.1
    Ofset-uri 1,6Al/1.6Fe/1,4Fe, 2&HH , SkyStar2;
    Optibox Spider HD
    HSS-7160NA (DigiTV)
    90E - 34,5V

  15. #15
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Deja am instalat ieri 4.71.1 si se misca bine de tot. Dar azi iar am avut surpriza ca in loc de Taq.2,3,4 sa gasesc in lista Taq.3,3,3, la fel am de 2 ori Multi5 iar Multi4 a disparut! Lista era noua, facuta aseara. Ma c. in el de program, se repara un bug si apare altul. mai tare...

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cate abonamente DiGi TV pot face ...
    By clon in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 2
    Last Post: 29th December 2005, 10:03
  2. Replies: 11
    Last Post: 18th April 2005, 14:33
  3. cate programe pe DigiTV?
    By gabi in forum DTH & Cable-Romania
    Replies: 1
    Last Post: 7th April 2005, 15:00

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top