Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12

Thread: Kendo 1310 HD

  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default Kendo 1310 HD

    Pot face ceva din acest receiver, in sensul ca as dori sa stiu daca pot sa fac sa imi subtitreze canalele sau macar sa le dubleze? Stie cineva?

  2. #2
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinel View Post
    Pot face ceva din acest receiver, in sensul ca as dori sa stiu daca pot sa fac sa imi subtitreze canalele sau macar sa le dubleze? Stie cineva?
    Ce canale sa-ti dubleze/titreze,alea straine?nu vrei cam mult de la el,un receptor de 100lei?evident ca nu merge
    il poti folosi pt programe,e fta,necodate sd si hd,atat.
    Sau eventual,iei un modul ci si faci abonament la focus sau freesat.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un om de aici de la mine care a facut dintr-un YUMATU ADP sa ii decodeze tot ce e posibil in romana si zici ca h merge asta al meu?

  4. #4
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinel View Post
    Am un om de aici de la mine care a facut dintr-un YUMATU ADP sa ii decodeze tot ce e posibil in romana si zici ca h merge asta al meu?
    In afara de kanal d,n 24 yumatu nu poate decoda nimic din Romanesti

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ba nu este adevarat. Am vazut cu ochii mei cum erau decodate canalele

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinel View Post
    Ba nu este adevarat. Am vazut cu ochii mei cum erau decodate canalele
    Pai si de ce nu intrebi cu gura ta pe cel care decodeaza ?

  7. #7
    superstar Expert
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Nibiru
    Posts
    1,345
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinel View Post
    Ba nu este adevarat. Am vazut cu ochii mei cum erau decodate canalele
    Ai vazut dar nu prea ai priceput.
    Probabil e vreun yumatu ali cu net si vreo linie.
    Yumatu adp sd fta decodeaza doar biss

  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Poate parn nebun oamneni buni, dar era yumatu adp i-a bagat soft in el ce io fi facut nush

  9. #9
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Inseamna ca omul ala e un geniu , ia 2 sticle de vin , niste cadouri la copii si la nevasta un buchet de flori si trage-l de limba sa-ti dea si tie secretul cum a facut .

    O sa fii mai tare ca Teszari daca iesi cu asa ceva pe piata .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asa am sa fac ))))

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    239
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat intamplator un yumatu adp merg doar cateva programe in biss nici vorba de grila asa bogata Florine

  12. #12
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by florinel View Post
    Ba nu este adevarat. Am vazut cu ochii mei cum erau decodate canalele
    @florinel,
    tehnic nu se poate asa ceva, dar nu vreau sa te conving si nici sa incerc sa-ti demonstrez de ce. (aici vorbesc despre programele date ca exemplu de tine si nu de unele straine care mai merg emulate, pt cat vor mai merge...)

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top