Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    869
    Posts Thanks / Likes

    Default Blind Scanning ?!

    Am imagine OpenPli OE2.0 in dream 8000.
    Nu ma lasa sa fac blindscan sub nici o forma:
    -Automatic
    -Manual pe satelit sau transponder.
    Imi spune ca Scanning completed,0 channels found.
    Antena o rotesc cu H-H,imi gaseste satelitii.
    Ce credeti ca ar putea fi?Ati mai avut careva asemenea
    situatie?

    Mai am o antena fixa pe alt tuner,la fel se manifesta.
    Sa fie vreo setare pe undeva gresita sau nefacuta ?
    Last edited by ghita_49; 8th January 2015 at 03:19.

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Blindscan merge numai cu tunerele BCM4505,4506. Dreambox 8000 până la Rev. 1.2 cu tuner BCM4501 nu suporta blindscan.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    869
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by geko68 View Post
    Blindscan merge numai cu tunerele BCM4505,4506. Dreambox 8000 până la Rev. 1.2 cu tuner BCM4501 nu suporta blindscan.
    Eu tot cu tunerele astea am facut blindscann.Ceva s-a intamplat,am vrut sa pun alta imagine prin cablu UTB.Nu reusesc,pleaca instalarea,cand ajunge la Video Setup/DVI,Scart,YPbPr se repeata la nesfarsit pe aceste optiuni.
    Am incercat si conectarea la TV prin cablu Scart,aceeasi repetare a acestor trei tipuri de conexiuni.

    Astept parerile voastre.
    As mai putea incerca inlouirea imaginii cu RS232,nu prea vad sa ajute cu ceva.


    http://i61.tinypic.com/rmp47r.jpg
    Aici se blocheaza
    Last edited by ghita_49; 8th January 2015 at 14:20.

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu as zice ca ai niște sectoare defecte în memorie. Se întâmpla destul de des la 8000. Atunci oricum
    numai înlocuirea imagini prin RS232 mai ajuta. Descarca ultima versiune de DreamUP și pune imaginea
    originala pe dream. Daca nici asa nu merge mai repeti odata operatiunea și setezi la DreamUP, extras
    opțiunea "recover bad sectors". Dupa aceea poți sa înlocuiești cu imaginea preferata.

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    869
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am instalat imaginea NonSoloSat OE2.0 cu null-modem RS232.
    Problema-i ca nu ma lasa sa fac blindscan,tunere am BCM4501.Eu cu astea am facut,in cinci ani,de zeci de ori blindscan.
    Acum trebuie schmbate?

  6. #6
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Precis nu trebuie schimbate tunerele. Poate imaginea nu are driver-ele pt. blindscan și trebuie făcut un update!?. Sau poate
    încerci sa instalezi plugin-ul blindscan utilities, sau poate incerci cu alta imagine, de ex. Newnigma2.

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    BaWü
    Posts
    140
    Posts Thanks / Likes

    Default

    s-au incerci cu un satelittes.xml actualizat.Daca zici ca ai facut de mai multe ori blindscan cu Imaginea OpenPli.

  8. #8
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2005
    Posts
    55
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O satelittes.xml cu sateliții de care ai nevoie se poate descarca de pe pagina asta.

  9. #9
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    bucharest
    Posts
    3,414
    Posts Thanks / Likes

    Default

    schimba unul din parametrii blindscanului/accuracy[pune pasul5 la scan]ar trebui sa o ia din loc daca nu modifici 4 sau3/bafta

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top