Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default CAS3 si mod Phoenix sau Smartmouse

    Am un CAS3 ce are si USB si RS232, ce parametri trebue la COM1 sa mi-l recunoasca? Daca il bag la USB il recunoaste numai CAS Studio, daca il bag la COM1 nu-l recunoaste nici CAS Studio, COMu e ok, si banuiesc ca si CAS3 eu cred ca tre sa setez altfel Bauzii la COM1 care sint parametrii corecti? E COM deci RS232 adevarat nu cu adaptoare. Ca in instructiuni scrie ca pentru modusu Phoenix sau Smartmouse sa-l conectezi cu cablu RS232 direct, deci nu Nullmodem, aia am facut, ce sa setez la Baudrate, Stoppbits, Fehlerkorrektur aia nu scrie.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Old Men Mentor
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    50.49/4.26
    Posts
    803
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Am un CAS3 ce are si USB si RS232, ce parametri trebue la COM1 sa mi-l recunoasca? Daca il bag la USB il recunoaste numai CAS Studio, daca il bag la COM1 nu-l recunoaste nici CAS Studio, COMu e ok, si banuiesc ca si CAS3 eu cred ca tre sa setez altfel Bauzii la COM1 care sint parametrii corecti? E COM deci RS232 adevarat nu cu adaptoare. Ca in instructiuni scrie ca pentru modusu Phoenix sau Smartmouse sa-l conectezi cu cablu RS232 direct, deci nu Nullmodem, aia am facut, ce sa setez la Baudrate, Stoppbits, Fehlerkorrektur aia nu scrie.
    Pt rs232/COM 1 ai incercat cu un calculator cu Windows XP sau windows mai recent? si ce varianta de Cas Studio ai folosit? pt ca uneori functioneaza cu variante mai vechi si de windows si de Cas Studio...
    PS eu parca-mi aduc aminte ca era vba de Nul-Modem

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am inteles ca cu cablu rs232 pin la pin nu null modem. Si normal ar trebui sa il recunoasca si alte Programe. Folosesc Windows XP SP3 si CAS Studio 9.8.3, ala cel mai nou in CAS Studio la Utilities e Optiunea Phoenix daca activez aia teoretic ar trebui sa il recunoasca si alte Programe, teoretic, totusi CAS Studio merge numai daca e conectat si USB, dar la RS232 ca Phoenix sau Smartmouse nu face nimic.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In instructiuni scrie Using the Phoenix/Smartmouse: Use a Pin to Pin serial cable to connect the PC to the serial Port of CAS Interface 3.

    Deci nu-i null modem, si USB tre sa fie bagat si ca sa aiba tensiune, totusi ca usb e ok, serial ca Phoenix nu-l recunoaste.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,492
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu ai spus ce vrei sa programezi cu CAS3. Vrei sa programezi un CAM sau vrei sa programezi un card in modul Phoenix? CAM-ul se programeaza cu programul propriu al lui CAS3 (Studio), legat doar prin USB. In modul Phoenix trebuie sa folosesti un alt program (3-rd party programm). Ai dreptate, pe langa USB trebuie conectat si portul COM, cu cablu pin la pin (nu nullmodem).

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am vrut sa citesc cartea de sanatate. Si as mai fi vrut sa citesc o card redlight in modul phoenix.
    Am incercat mai multe programme cum ar fi Chipcardmaster, Cardmaster, twoprog, smargo, picbinedit nici care nu-l recunoaste. Care ar mai fi alte programe cu care sa incerc.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top