Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Dolce: Cod standard pentru Hustler?

    Am un Dolce si vreau sa vad si Hustler, nu stiu daca a fost setat alt cod. Care e codul standard in caz ca nu a fost schimbat? In caz ca a fost schimbat, cum il resetez si aceasi intrebare: Cum e codul standard pentru Hustler TV la un receiver Dolce?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Parental vrei sa zici ?
    Vu + Solo2 - Amiko HH - Emme Esse 115cm.

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De patru ori zero.



  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Exact, parental, 4 de zero nu merge, a fost schimbat, e numa abonament baza, dar totusi cind esti pe Hustler cere cod parental.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai am si un Maxcam Ultra, la ala ii codul 0000 dar ar merge Dolce in Maxcam Ultra, sau mi-ar dezactiva cartela?
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  6. #6
    Silver Member Expert
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    OLTENIA
    Posts
    2,109
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by ActuatoRRRR View Post
    Exact, parental, 4 de zero nu merge, a fost schimbat, e numa abonament baza, dar totusi cind esti pe Hustler cere cod parental.
    Daca a nu mai stii codul trebuie sa suni la 1930 si il reseteaza.

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum adica, codu e pe cartela sau in Receiver? Atunci ar ajunge reseta Receiveru si search nou sau nu?

    Dar acuma intrebarea aialalta merge sa bag cartela intr-un Maxcam Ultra fara sa risc sa mi-o deactiveze si ar functiona deci in alt Modul de cit in Receiveru original? Ca la Maxcam in Fortuna sint si EMM-Blockere, gindite mai ales pentru cartele Sky sa nu se imperecheze si sa nu dezactiveze cartela dupa ce sa terminat abonamentu. Mai e valabil doar citeva zile. Ar merge si in Maxcam Ultra sau nu? Parca Dolce le imperecheaza cu Receiveru.
    1m Offset AL (68,5E - 31,5W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top