Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 23
  1. #1
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default Xbmc soon in Black Hole image

    Vești Bune

    Xbmc and OpenGL animations
    will be soon included in Black Hole images for your Vu+ SoloSE, Solo2 and Duo2



















  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Germania
    Posts
    2,111
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asta e urmatorul pas, cine il va implementa mai bine ala va castiga...
    19,2°E + 0,8°W => DM800 + DM520 + VuZero

    Avantajul unui om inteligent este ca poate face usor pe prostul, invers e ceva mai dificil.....

  3. #3
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @ruk22

    Corect.




  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si pe VTI merge deja, VTI 8.1 Beta.
    Numai bine

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2012
    Location
    the Holy Land
    Posts
    408
    Posts Thanks / Likes

    Default

    stie cineva daca merge si pe VU+ solo?
    3x1.20m
    1x0.8m
    VU+ solo
    VU+ solo se
    DOLCE HDx3
    TVR HD
    7.3W,4W,0.8W,,9+10E,13E,16E,19.2E,23.5E,25.5+26E,3 9E

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Doar Solo SE, Solo 2 si Duo 2.


    Sent from my iPhone using Tapatalk




  7. #7
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Asteptam cu totii o noua imagine cu un XBMC functional dar aceasta intarzie sa apara.
    Una dintre problemele cele mai suparatoare este cea a subtitrarilor, asa ca va propun o solutie care sa rezolve, cel putin pe moment acest neajuns si anume stabilirea ca payer default in XBMC MediaPlayer2 in loc de MediaPlayer astfel incat vom avea suport de subtitrare si va functiona in mod asemanator cu TSmedia.
    Pentru aceasta :
    1. Instalati MediaPlayer2 ( instalati cele 3 fisiere .ipk din atasament -> reboot
    2. Inlocuiti in usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/XBMC, plugin.py cu cel din atasament -> restart E2.
    PS. Inainte faceti o copie de siguranta a fisierului plugin.py pentru a putea eventual revenii la starea initiala.




  8. #8
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,si bine v-am gasit am si eu o mica problema .Am un VUDUO2 de care sint multumit pe partea satelit dar imi vine sa turbez ca nu pot sa utilizez XBMC .Mai precis am ultima imagine BlackHole 2.1.5 si cind vreau sa deschid XBMC mi se face ecranul negru si atit nu imi apare interfata XBMC -ului si ramine asa nu mai primeste nici o comanda doar daca il inchid din spate de la intrerupatorul de retea.Asa a facut cu toate imaginile cu XBMC inclus.Ce ar fi de facut?Multumesc anticipat
    VU+DUO2

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oare ai si un HDD pe Vu


    Sent from my iPhone using Tapatalk




  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2008
    Location
    cimpia turzii
    Posts
    317
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @didi desigur ca am un hdd de 320 Gb ca doar folosesc transmision
    VU+DUO2

  11. #11
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc!
    VU+DUO2,VU+DUO,VU Zero,DM500,H-H

  12. #12
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am incercat sa folosesc XBMC pe SOLO SE .Am instalat si addons dar atunci cand incerc sa deschid un film sau orice pe Genesis sau oricare addon imi da eroare script.Folosesc XBMC pe Laptop si pe tableta dar acolo nu sunt probleme.Un sfat sau un link pentru rezolvarea problemei.

  13. #13
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    24
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am uitat sa precizez ca folosesc ca mediu de stocare un stick de memorie Kingstone de 16Gb.Trebuie neaparat legat un HDD la el prin eSATA SAU USB?

  14. #14
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In principiu trebuie sa funcționeze XBMC si cu stick, insa cu condiția sa-i faci Mount ca /media/hdd


    Sent from my iPhone using Tapatalk




  15. #15
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    81
    Posts Thanks / Likes

    Default

    sall.as dori sa stiu daca merg 6,7 lnb pe un solo se v2 cu un tuner s2,si diseq 10/1.multumesc anticipat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top