Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default DM500s clona -problema retea

    Am si eu un Optibox clona de DM500 la care nu mai merge reteaua. Led-ul e mort, cred ca a venit o supratensiune de la modemul de Romtelecom ca si ala s-a stricat. Poate cineva sa-l mai repare? E cineva din Brasov care sa incerce? Daca nu si din tara. Rog sa ma contacteze cei care pot sa-l repare.

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2003
    Posts
    850
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut.
    deci totul e ok in afara de faptul ca nu se conenteza la internet?
    inearca prima data si schimba cablul!
    de recomandat un cablu cu 8 fire nu cu 4,eu am avut probleme

    bafta

  3. #3
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut, am avut aceeasi problema, a trebuit sa schimb un condensator de pe placa de baza, merge fara probleme de atunci
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut pune un Switch intre el si router si un transformator de 12v cu 1 amper la dream si o sa mearga pina rezolvi problema cu piesele arse

  5. #5
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristinel View Post
    Salut, am avut aceeasi problema, a trebuit sa schimb un condensator de pe placa de baza, merge fara probleme de atunci
    baFTA
    Pai nu stiu daca ai avut aceiasi problema. Condensatorul il schimbi daca merge greu reteaua, la mine nu mai merge deloc.

  6. #6
    Unemployed Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Location
    BeneluX
    Posts
    1,329
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cand ti-am zis ca e aceeasi problema, m-am referit la faptul ca nu mai mergea deloc
    baFTA
    un server câteva receivere si ceva pasiune...

  7. #7
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pana te mai gandesti, schimba condensatorul C65, pune un condensator de 16V 220uF! (normal asta, nu impedica mult)
    -daca tot nu vrea, schimba si c17 si c23 4,7 uF/16V, si it garantez eu ca va functiona * AI GRIJA LA POLARITATE!


    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Romanik-SatLand
    Posts
    277
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Daca sunt obosite condensatoarele alea nu mai vede nici reteaua si nici nu mai poti umbla cu dcc,poti pune cate softuri vrei.
    Daca nici atunci nu se rezolva,schimba-l,ori doar placa de baza.


  9. #9
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    66
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Yope2a>>>>Sal.!Da-mi o adresa de mail sau skype ca nu pot timite PM ca nu am postari suficiente!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top