Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 11 of 11
  1. #1
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default problema diseqc sau clona?

    Am o clona dm500 cumparata de pe aici de la shop, cred si am incercat sa conectez doua antene, 19,2 astra si intelsat 10.02. Problema grea pentru ca orice setari as face un satelit il scaneaza si pe celalalt deloc. Ati mai intalnit problema asta? Am schimbat imaginea si tot nimic. Am vazut eu ceva de gen pe un forum extern dar era vb de un dm500 hd cu probleme de tuner. Da clona cu problema la tuner, unde ati mai auzit fratilor?
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  2. #2
    Reyes de Europa! Teacher
    Join Date
    Jun 2014
    Location
    Bucale
    Posts
    390
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am mai auzit la un prieten care nu stia ca si-a luat clona si cand a aflat s-a dus frumos la Sat,el find din Galati si le-a cerut baietilor sa-i cumpere si sa-i monteze un tunner original.Problema rezolvata.
    Acum nu stiu daca si la tine e la fel.Ti-am zis doar ca s-a mai auzit.
    Sanatate .
    Vu + Solo2 - Amiko HH - Emme Esse 115cm.

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Weissenburg
    Posts
    424
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by skycleaner View Post
    Am o clona dm500 cumparata de pe aici de la shop, cred...
    Proprietaru` anterior ce zice ?
    Amiko Alien + 1,15 Al [13E-4,8E-0,8V] pe suport TRIAX + Kathrein CAS60 [5V] + 40"HD Blaupunkt + 43"UHD LG

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    timisoara
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    problema trasa la indigo,insa la mine cind schimb satelitul de pe b pe a numai vrea sa intre decit daca il deconectez de la sursa.

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    timisoara
    Posts
    49
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by alycrys_20 View Post
    problema trasa la indigo,insa la mine cind schimb satelitul de pe b pe a numai vrea sa intre decit daca il deconectez de la sursa.
    sau ai scot cablu din spate si apoi functioneaza perfect

  6. #6
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cum ai configurat tunerul?

  7. #7
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am configurat pe doi sateliti, dupa care am setat fiecare satelit pe care port sa fie. Imi zice ca imi gaseste semnal, scaneaza imi ia tot pe Astra insa la Intelsat sta asa fara sa scaneze ore intregi. Daca schimb mufele intre ele la diseqc si configuratia la fel. scaneaza bine pe intelsat si pe Astra canci
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  8. #8
    Moderator Expert
    Join Date
    Jan 1970
    Location
    Austria
    Posts
    9,493
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ce fel de comutator diseq ai? Spun asta fiindca am un prieten cu Dream 800HD si de curand si-a instalat Thor (avea numai Astra). I-am trimis settingurile mele care aveau si Thor, i-am configurat corect tunerul, dar avea probleme la comutarea de pe Astra pe Thor. Am incercat cu alt receiver (Amiko) si mergea perfect, dar cu Dream-ul nu. Cine i-a instalat Thor-ul saptamana trecuta, i-a pus un comutator diseq no-name. I-am dat de la mine un Spaun SAR 212F si de atunci nu mai are probleme, comuta perfect. Nu am incercat scanare fiindca i-am dat setting gata facut, dar banuiesc ca daca nu comuta, nici scanare completa nu face.

  9. #9
    master of master Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Terra
    Posts
    106
    Posts Thanks / Likes

    Default

    anumite comutatoare nu merg bine , si eu am patit la fel si am pus alt disecq iar acum nu mai am probleme.
    40W--115E

  10. #10
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E un comutator folosit de astia de la Max tv... sunt noi noute. Am pus 3 bucati si tot asa face
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

  11. #11
    Inimos din cale afara Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    in my own mind
    Posts
    10,497
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am rezolvat cu un update la ultima versiune de e1 gemini... ciudat rau
    Oamenii se nasc si mor, fara ca macar sa aibe idee unde se afla cu adevarat si care e sensul existentei.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top