Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.

Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 10 EUR (10%)
Donate to support this site...

Results 1 to 8 of 8

Thread: Amiko 8140

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default Amiko 8140

    Salutare,

    Se poate face o retea lan (fara router) intre doua receptoare Amiko 8140 pentru homecamd?


    Multumesc

  2. #2
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Romania
    Posts
    218
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da... Iti trebuie un cablu crossover si DHCP off la setarile de retea.
    1.8 AL Offset + T90 + invacom + inverto + VuDuo2 + DM800HDse clone

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    rezolvat.....cablu invertor defect.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Marts
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Question

    Salutare ...
    Testez protocolul homecamd. Am pus un switch cu 5 porturi acum si o cartela Focus in un aparat. Am facut DHCP off am facut cam tot ce trebuie si merge ...

    Relativ ... Pentru ca se pare ca decodarea nu merge OK pe celelalte aparate. Cartela are pachetul full dar pe celelalte nu merge decat Antena 1 , proTV , TVR HD .

    Asa imi da mie. Cineva spunea de cablu crossover. Oare aia sa fie ? Am folosit cablu normal .

    Exemple de setari IP ? La gateway puneam ip ul de la "server" . Undeva era pus 0 0 0 0 0.

    Ma poate lumina cineva ? Ar fi OK sa fac pe intern cateva boxuri cu un card pentru ca la motelul ala amicul meu baga lunar 200 eur pt Focus si nu mereu camerele sunt full de clienti.

    Merci anticipat.

  5. #5
    master of master Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Terra
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut eu am 4 hoteluri si merge perfect !
    Serverul este cu IP fix, si conectat la router prin cablu ( ca sa elimiin definitiv deconectarea lui) iar ceilalti 15 clienti pina la etajul 3 au WI-Fi Amiko in usb
    Treaba cu programele vine de la versiunile de soft .Probeaza si tu doar pe un singur client o versiune mai noua , si pe server la fel , iar dupa aceea pune pe toate la fel. Daca nu intelegi ceva intreaba si iti raspund . Aparatele sunt amestecate ...am si Amiko Spiel si Amiko Minicobo si Amiko Hd...nu conteaza.....chiar si un globo conectat cu ele tot prin homecamD si toate merg perfect
    40W--115E

  6. #6
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Marts
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DANNYRO28 View Post
    Salut eu am 4 hoteluri si merge perfect !
    Serverul este cu IP fix, si conectat la router prin cablu ( ca sa elimiin definitiv deconectarea lui) iar ceilalti 15 clienti pina la etajul 3 au WI-Fi Amiko in usb
    Treaba cu programele vine de la versiunile de soft .Probeaza si tu doar pe un singur client o versiune mai noua , si pe server la fel , iar dupa aceea pune pe toate la fel. Daca nu intelegi ceva intreaba si iti raspund . Aparatele sunt amestecate ...am si Amiko Spiel si Amiko Minicobo si Amiko Hd...nu conteaza.....chiar si un globo conectat cu ele tot prin homecamD si toate merg perfect
    Merci de amabilitate , deci am aflat ca se poate. Ramane doar sa aprofundez problema.

  7. #7
    master of master Teacher
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Terra
    Posts
    110
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am testat homecamd de aici pina in spania si merge bine ( bineinteles pastrind protocolul home.. intre cele 2 receptoare )
    40W--115E

  8. #8
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Marts
    Posts
    25
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by DANNYRO28 View Post
    Salut eu am 4 hoteluri si merge perfect !
    Serverul este cu IP fix, si conectat la router prin cablu ( ca sa elimiin definitiv deconectarea lui) iar ceilalti 15 clienti pina la etajul 3 au WI-Fi Amiko in usb
    Treaba cu programele vine de la versiunile de soft .Probeaza si tu doar pe un singur client o versiune mai noua , si pe server la fel , iar dupa aceea pune pe toate la fel. Daca nu intelegi ceva intreaba si iti raspund . Aparatele sunt amestecate ...am si Amiko Spiel si Amiko Minicobo si Amiko Hd...nu conteaza.....chiar si un globo conectat cu ele tot prin homecamD si toate merg perfect
    Maestre , am folosit cu Amiko Mini HD SE. Acum vad ca boxul nu mai vrea sa citeasca nici o cartela desi a mers ok vreo sapt si ceva.
    In cazul dumitale, ce model de box ai folosit ? Poate este unul mai stabil ca altele.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top