Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 12 of 12
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default Dreambox800 mort , dar MORT!

    Salut

    va cer ajutorul in privinta unui dm 800 hd clona

    aparea pe ecran dream multimedia error
    led-urile la placa de retea se aprind si atat
    ce am mai observat este ca procesorul se supraincalzeste !

    rugamintea mea este daca careva dintre voi stie unde se poate repara dreambox sa imi vina in ajutor !
    steaua

  2. #2
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Defectul asta il am si eu, acelasi tip de receptor. La mine sigur este dus regulatorul de tensiune, un LM, amplasat pe spatele placii. Am masurat tensiunile de intrare si iesire, intra 12v dar la iesire lipsesc cei 5v. Posibil sa mai fie afectat si altceva, voi incerca la un service. Citeste si aici.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am masurat si eu !
    la fel ca tine am 12 v dar nu am 5 v pe pinul 2 si nici pe traseu de unde sa iau cei 5 v nu am ! si eu as inceca sa vad la un service dar nu stiu !
    steaua

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    33
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mai am un dreambox functionabil
    o sa vad pe el tote tensiunile !
    steaua

  5. #5
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Posteaza aici daca ai noutati in legatura cu acest subiect.

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    si eu sunt interesat, am un 800hd clona care e in aceeasi situatie.
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  7. #7
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Maramures
    Posts
    201
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristo4 View Post
    si eu sunt interesat, am un 800hd clona care e in aceeasi situatie.
    Incercati sa miscati simul, si eu am avut acelasi mesaj de eroare, si era din cauza ca simul nu statea bine in acel chenar de plastic si am inlocuit chenarul cu unul de la un telefon nokia mai vechi, ca sa fiti siguri ca asta e problema incercati sa tineti simul apasat pe cititor, iar in timp ce il tineti apasat sa bagati alimentarea in aparat sa vedeti daca booteaza! Bafta!

  8. #8
    Moderator Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    681
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da, defectul este de la SIM care probabil nu face contact bine, nu e de la aparat

  9. #9
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    93
    Posts Thanks / Likes

    Default

    In unele cazuri este posibil ca eroarea sa provina de la sim, dar exista si situatii in care acest gen de defectiune este cauzat de altceva. Eu am incercat si sa schimb cu acelasi tip de sim dar degeaba, acelasi mesaj. Un lucru e clar, regulatorul de tensiune e defect, lipseste tensiunea de 5v la iesire. Poate reuseste cineva sa-l schimbe, dintre cei care au constatat lipsa tensiunii de iesire la regulator, sa ne spuna daca mai poate fi readus la viata.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cine ma poate ajuta cu repararea unei clone DM800 cu triple tuner? E mort mort mort ....nu se mai aprinde decat ledul de la ethernet si in rest nimic! Nu reusesc deloc sa-l aduc la viata, si nici nu am timp sa stau sa-l bibilesc, deci in Bucuresti gasesc pe cineva care sa-l invie? Un service ceva?
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    C-ta
    Posts
    133
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Oameni buni o sa fie o pierdere de timp in incercarea de a aduce la viatza DM'ul clona , incercati si'o sa vedeti .
    Un DM 800HD PVR am avut si eu , o " bomba " de receptor , sa mi'l dea cineva gratis si nu il primesc. Am rascolit pe toate forumurile sa'l resuscitez , fara reusita .
    Am discutat cu persoane de aici : http://www.8a8f8.com/ubbthreads.php/.../55/1/DM800_HD , oameni care cunosc marea majoritate a problemelor , sfatul lor a fost sa renunt .
    Asa ca REMAT a scris pe el..... , nu vreau sa va dezamagesc , incercati , poate o sa aveti seansa .

  12. #12
    escroc sentimental Teacher
    Join Date
    Aug 2013
    Location
    Suceava
    Posts
    148
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @andym02,eu cred ca tu vorbesti despre altceva fiule...))))
    Never trust a man who says, "Trust me."

    dm800hd se,dm500s,offset 1.0m->13e-16e-19e,offset 0.8m->1w,offset 0.8m->39e

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top