Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default Sacadare la redare filme cu vu+ duo2

    Unele filme in format *.mkv (le am pe un hdd extern) se vad mai nou "sacadat" pe duo2, si nu inteleg de ce. Nu tin minte sa fi avut la inceput problema asta. Sau poate fi o explicatie faptul ca hdd-ul s-a mai umplut intre timp ? Folosesc pluginul emc pentru redare, dar nu cred ca problema vine de acolo. S-a mai intalnit cineva cu o astfel de problema?

  2. #2
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut,
    ai swap creat si activ? e tot pe hdd?
    VU+DUO2,VU+DUO,VU Zero,DM500,H-H

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    e pe un hdd extern formatat ntfs, conectat prin usb. swap nu am, ma gandeam ca la duo2 nu e nevoie.

  4. #4
    Junior Member Master
    Join Date
    Jun 2005
    Posts
    82
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E adevarat ca eu nu folosesc hdd extern si nici nu am problema asta. Intradevar, nu cred ca e nevoie de swap, dar nu cred ca e rau daca-l faci totusi. Eu l-am creat din inertie
    Parerea mea e ca ai o problema cu rata de transfer. Incearca eventual cu un alt cablu...
    VU+DUO2,VU+DUO,VU Zero,DM500,H-H

  5. #5
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    658
    Posts Thanks / Likes

    Default

    crezi ca ar ajuta daca as pune alimentare separata la hdd ?

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @rocky7

    Cu siguranta, ajuta




  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    18
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca sa-l legi la un PC si sa-i dai defragmentare (ajuta putin la rata globala de transfer).
    Sau incearca sa il desfaci si sa il montezi direct inauntru in Duo2 sa vezi daca face la fel (daca merge montat in interior, inseamna ca USB 2.0 limiteaza rata de transfer).
    Cea mai buna si eleganta solutie este totusi sa montezi un HDD in interiorul lui Duo2 (preferabil un SATA 3 la 7200rpm 3.5 inch).
    Daca tot ai Duo2 mai pui ~400 RON si rezolvi elegant situatia, merge foarte bine cu HDD intern (eu am un 4TB montat si transfera la ~40MByte/s prin LAN, face play la orice fara probleme, inclusiv la filmari personale 4k downsampled).

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top