Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 5 EUR (5%)
Donate to support this site...

Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 105

Thread: Vu+ Zero

  1. #16
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,203
    Posts Thanks / Likes

    Default Vuplus Zero - bootloader Upgrade V 1.04 24/02/2015

    Only for VUPLUS ZERO STB

    If you have any problem with Ethernet on Zero, please update CFE.
    If your set is working properly, PLEASE DO NOT UPDATE IT.
    This Bootloader(CFE) should be used for Zero only. Otherwise it will crash the box.
    ** Brief explanation of Zero's bootloader update **
    1. Unzip the vuplus_zero_cfev1.04.zip to USB stick.(There should be /vuplus/zero/cfe_cfe_auto.bin)
    2. Insert USB stick into the USB port of Zero and turn the power on.
    3. It takes just a few seconds to update.
    4. If front LED of Zero displays blinking, remove the USB stick and restart the box.
    5. If the update of the Zero CFE has completed successfully, the LED will blink four times on reboot.

    Source: http://vuplus.com/board/boardView_Ne...x=99&pagenum=1

    Attached Files:
    vuplus_zero_cfe_v1.04.zip
    File size:155.5 KB

  2. #17
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Bucale si citeadata prin provincie la 50 km de bucuresti
    Posts
    241
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Didi imi poti face o mica comparatie a receptorului pe care il detii fata de dreambox800.Ma intereseaza daca acest receptor nu face freez adica e stabil si daca e compatibil cu card de la focus .Este practic la acelasi pret cu o clona dreambox 800hd cu avantajul ca ai garantie si sunt in dilema de al cumpara.
    Mai am o intrebare daca acest receptor e capabil prin HDMI sa deschida si sa inchida TV-ul.

    antena 0,9 m Al (clona) pe
    1W


  3. #18
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,786
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As vrea sa intreb si eu daca merge cu vtuner si cate nim_socket are? Sau cu un tuner sudtek pe USB. Cred ca nim_sockets se vad cu comanda cat /proc/bus/nim_sockets.

    Mersi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  4. #19
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @cristianio
    Momentan detin din gama Vu+ un Duo2 si un Duo, inteleg ca te intereseaza Vu+Zero, alegerea intre Zero si DM800HD este in opinia mea destul de simpla, eu unul as alege fara sa stau pe ganduri, Vu+Zero, in primul rand trebuie tinut cont ca este diferenta de generatie intre cele doua, sa nu mai vorbim de faptul ca Zero este original si dispune de un suport foarte serios.
    In concluzie Vu+Zero este alegerea potrivita, receptorul se comborta foarte bine, vei fi multumit de el...stie si HDMI CEC.

  5. #20
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cristianio View Post
    Didi imi poti face o mica comparatie a receptorului pe care il detii fata de dreambox800.Ma intereseaza daca acest receptor nu face freez adica e stabil si daca e compatibil cu card de la focus .Este practic la acelasi pret cu o clona dreambox 800hd cu avantajul ca ai garantie si sunt in dilema de al cumpara.
    Mai am o intrebare daca acest receptor e capabil prin HDMI sa deschida si sa inchida TV-ul.
    Este mai bun ca un dream 800 si la calitatea imagini si la spatiu ramas liber,procesor de 752 dual core se misca mai rapid iar chestia sa dechida si sa inchida are optiunea dar pe Toshiba regza 635 al meu nu face ....
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  6. #21
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,786
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @delsat

    Poti da comenzile astea doua in telnet si sa pui rezultatul aici daca ai acest receiver

    ls /dev/misc/

    si

    cat /proc/bus/nim_sockets


    Mersi
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  7. #22
    timplar Expert
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Crişana
    Posts
    1,220
    Posts Thanks / Likes

    Default

    [email protected]:~# ls /dev/misc/
    pvr vtuner0 vtuner1
    [email protected]:~# cat /proc/bus/nim_sockets
    NIM Socket 0:
    Type: DVB-S2
    Name: BCM7362 DVB-S2 NIM (internal)
    Frontend_Device: 0
    dm500s Vu+Zero hss1170...ş maxim şasă cai frumoşi

  8. #23
    cu state vechi in meserie Expert
    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    2,786
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok mersi. Deci stie ca si DM800/DM800SE tot 2 tunere virtuale. Nu e rau
    2XRCS DigiTV (2xrec+2xsmasrtcard(extra1)+antena+LNB), DK-1102 Offset 1,2 DM800


  9. #24
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    chisinau
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Astazi l-am primit si eu . Sa vedem cum se comporta . Scanarea e greoaie ..........

  10. #25
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    salut.de unde l-ai luat ,elstar sau mondoplast care sunt mai ''seriosi''?

  11. #26
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge xbmc pe el sau m3u

  12. #27
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    chisinau
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    De la Satmultimedia galati si mi-a ajuns in 25 de ore in celalalt capat al tarii . Foarte serioasa firma si este unic importator . Xbmc nu imi merge pe black-hole 214 , iar pe alte imagini nu am incercat. Mai multe teste saptamana aceasta .
    Last edited by niscu; 25th March 2015 at 18:07.

  13. #28
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    71
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mersi,dar vad ca au si solo se,ma intereseaza sa mearga xbmc pe el sau navix. pe care merge?

  14. #29
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,203
    Posts Thanks / Likes

    Default

    XBMC nu functioneaza pe toate receptoarele din gama Vu+, ci doar pe urmatoarele: SoloSE, Solo2 si Duo2

  15. #30
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2014
    Location
    chisinau
    Posts
    129
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am si VU+uno si nici pe ala nu imi merge . XBMC il folosesc foarte rar si atunci doar pe un calculator cu windous conectat la tv lcd .Pe receptoarele satelit folosesc TS media , Dlna de pe laptop . filmele ce le descarc pe hardul din receptor. Nu am incercat sa leg la receptoare un dvd-rw cu adaptor pe usb dar o voi face cand am timp .

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top