Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16

Thread: dreambox

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default dreambox

    Salut
    Cine ma poate ajuta cu o informatie?
    Am dm 500 hd cu placa video internš si externš.
    Cea externš e plinš si as vrea sa transfer citeva filme pe cea interna fara a fi nevoit sa scot plata interna si sa o pun pe cea externa (care de fapt e tot internš , este in docking station si legata la usb dm) in dreambox solutie care ar merge.
    Exista alta posibilitate?
    Merci.

  2. #2
    Senior Member Expert
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    1,275
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cum adica cu placa video interna?
    poate vrei sa spui, cu harddisk intern si extern.

  3. #3
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da harddisk ,festplatte,

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Romania
    Posts
    153
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Incearca prin Stick Usb.

  5. #5
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Karlsruhe- Arad
    Posts
    425
    Posts Thanks / Likes

    Default

    incearca cu FlashFXP- sa transferi - merge foarte repede si capacitati mai mari

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2003
    Location
    Germany
    Posts
    533
    Posts Thanks / Likes

    Default

    ok merci merge repede

  7. #7
    Junior Member Master
    Join Date
    Jan 2012
    Posts
    54
    Posts Thanks / Likes

    Default

    cu dcc poti transfera fisierele din dream in calculator fara probleme

  8. #8
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As vrea daca se poate sa ma ajutati cu un tutorial. Cum se inregistreaza pe stick usb cu un Dream 800 ?
    Multumesc

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    @Victor64

    Creezi pe stick un folder "movie", dupa care-l infigi in dream, mount media/hdd si gata...




  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Buna Dimineata,

    Am o problema la Dream 800HD clona. La pornire (boot) se blocheaza la IP vechi si apare mesajul stop. In DCC se conecteaza in retea cu IP-ul pe care il avea atunci cand functiona ok.
    Multumesc.

  11. #11
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O intrebare, cum se poate actualiza time zone ( apare doar UTC) fara ca sa reinstalez imaginea.
    Multumesc

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Ardeal
    Posts
    873
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Victor64 View Post
    O intrebare, cum se poate actualiza time zone ( apare doar UTC) fara ca sa reinstalez imaginea.
    Multumesc

    Eu am avut astfel de problema.Am notat rezolvarea pe care am
    gasit-o atunci,or mai fi si altele.

    # Dreambox 8000 HD PVR.Am instalat pe rand doua versiuni diferite a imaginii OpenPli OE2.0.Reglez ora Bucuresti(la instalarea imaginii),apoi o gasesc cu trei ore in urma,fara posibilitate de a mai fi reglata.
    Timezone.....UTC.Nu-mi da nici o posibilitate de a mai face ceva.
    Stiti ceva ? Va multumesc. #

    Rezolvat.Am instalat TSpanel/Tools-2/DateTime settings/Change/
    schimbat ora/OK.

  13. #13
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    As vrea sa stiu daca se poate face stream din DM 800 HD pe un Tv Samsung Smart. Am instalat pe laptop Allshare, dar vreau sa stiu daca se poate face stream in timp real.
    Multumesc

  14. #14
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    521
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La un DM 800HD am de ceva timp SNR 0 % si AGC 9-13 % pe anumite frecvente ( de ex. la 19.2 E CSAT) in rest am 100 %. Si asta dupa dupa ce am reinstalat imaginea.
    Dar nu-mi intra nici pe placa Skystar. Trebuie sa schimb LNB-ul ? Cablul pare sa fie in regula.
    Multumesc

    - - - Updated - - -

    La un DM 800HD am de ceva timp SNR 0 % si AGC 9-13 % pe anumite frecvente ( de ex. la 19.2 E CSAT) in rest am 100 %. Si asta dupa dupa ce am reinstalat imaginea.
    Dar nu-mi intra nici pe placa Skystar. Trebuie sa schimb LNB-ul ? Cablul pare sa fie in regula.
    Multumesc

  15. #15
    Non Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cluj-Napoca
    Posts
    185
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La fel e si la mine, doar pe francezi semnal 0 in rest e ok. Cred ca lnb-ul e de vina, inca nu l-am schimbat.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top