Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default Astra19.2...programe putine..

    Sunt proaspat posesor de ss2 si am si eu o nelamuriree Hotbird 13e prind o gramada de programe in schimb pe astra 19.2e prind cateva.Folosesc ProgDVB, am incercat si cu schimbarea .ini, luat de pe king of sat dar degeaba.Care sa fie problema?

  2. #2
    Digitally Remastered Expert
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    root
    Posts
    1,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Iti trebuie o antena mai mare!
    [LEFT]Signature not found... Try again!

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Antena cred ca e suficienta(1.8m).Cu fiecare program (ProgDVB, DVBviewer)am gasit alte posturi.Daca scanez cu progu` placii gaseste multi transponderi. Alta e problema...

  4. #4
    Junior Member Master
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    85
    Posts Thanks / Likes

    Default

    poate nu ai fisierele .ini cu tp-urile actualizate

  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca am incercat aprox.~5 ini-uri.Cu fiecare ini obtin alt rezultat(in ProgDVB).Setup4PC(SS2)=>transponder management=>search&scan gaseste o multime de transporderi dar nu stiu cum sa-i export in ProgDVB sau sa fac un .ini. Helppppp...

  6. #6
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ori antena nu e bine instalata (in cazul in care e mobila) ... ori semnalul e foarte slab in bucovina .... asa cum e si la mine

  7. #7
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da Dirtyfreddie13, s-ar putea sa ai dreptate dar de ce nu prind aceleasi programe (ca numar) cu diferite .ini-uri si programe.Daca nu reusesc sa prind si altceva atunci sa ma ajute cineva sa "vad" si eu Taquilla si Discovery (principalele prog. care le prind pe astra 19.2e) plssssss

  8. #8
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai ai alt receiver pe acelasi LNB?

  9. #9
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu am alt receptor pe lnb

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TIMIS
    Posts
    400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am pus o lista de canale actualizata azi pe :http://IVS.cjb.net
    Pune lista in locul celei existente in ProgDVB si vezi ce merge...asta e cea mai buna metoda pentru inceput.

  11. #11
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    thx RDSlink, au aparut inca cateva dar ce folos ca`s codate.Poate ma ajuta cineva cu Taquilla ca`s nooob...
    PLSSSSS HELP

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TIMIS
    Posts
    400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Mai omule,ai Taquilla acolo,ai semnal pe ele sau nu ai?

  13. #13
    Remember Digitalus!! Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    2,289
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by xytras
    thx RDSlink, au aparut inca cateva dar ce folos ca`s codate.Poate ma ajuta cineva cu Taquilla ca`s nooob...
    PLSSSSS HELP
    Incearca SoftCam.key de azi!

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 2006
    Location
    north by north east
    Posts
    39
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe taquilla am semnal 75%.citeste putin mai sus, unde am scris ca prind putine posturi, nu 0.oricum 10x ptr lista de programe.pana la urma am sa ma multumesc si cu cele cateva pe care le prind (daca reusesc sa aflu cum sa "decodez" acele programe)

  15. #15
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Jul 2004
    Location
    TIMIS
    Posts
    400
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tot pe http://IVS.cjb.net am pus ieri s2emu care are si softcamul in el.
    Pune si ala in ProgDVB si sigur o sa mearga.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. MTV ASTRA19 strong6355
    By catasat in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 7th December 2006, 00:42
  2. Programe FTA
    By RDSLink in forum Placi DVB
    Replies: 4
    Last Post: 4th December 2006, 00:43
  3. MTV-URI astra19
    By cyrus in forum RDI - Satelit
    Replies: 19
    Last Post: 27th October 2006, 11:09
  4. Replies: 5
    Last Post: 2nd June 2006, 05:38

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top