Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    423
    Posts Thanks / Likes

    Default dish size on turksat in kuwait?? help me out plz


    hi there m8

  2. #2
    Platinum member Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    29°20'N 47°59'E
    Posts
    5,711
    Posts Thanks / Likes

    Default

    im using a 5.5ft solid, maidan hawally is my location.
    HP-Compaq DC5000 MT 1.5GB RAM
    Debian Squeeze with Smargos
    CCcam 2.1.4

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    423
    Posts Thanks / Likes

    Default


    ya so am i bt i cant find it no CNBC-e or kanal-D wat shell i do i cant even find PAKSAT

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. EIRP values and dish size for Ku-band
    By MariusT in forum RDI - English
    Replies: 3
    Last Post: 27th September 2006, 19:27
  2. Replies: 1
    Last Post: 18th August 2006, 06:05
  3. Replies: 0
    Last Post: 22nd July 2006, 04:06
  4. Dish Size Chart
    By Anver in forum RDI - English
    Replies: 15
    Last Post: 8th July 2006, 21:52
  5. dish size
    By peterm165 in forum RDI - English
    Replies: 1
    Last Post: 23rd June 2006, 17:44

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top