Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 14 of 14
  1. #1
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default Televizor LED LG 42LB5610

    Vad ca are si tuner DVB-S2.Are cineva vre-un televizor LG cu tuner satelit ?
    Cum se comporta?Are si diseq , usals ?
    Merita sau nu ?

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Bucharest
    Posts
    718
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am modelul LG 32LB5610, si NU are tuner DVB-S2. Are doar DVB-C/T. Deci ce se scrie la specificatii nu e adevarat. Ar trebui sa fac reclamatie la OPC sau ceva de genul....
    p.s Poate modelul de 42 are si DVB-s2, desi ma indoiesc.
    [email protected] HD51,[email protected] HD2400, T90 5e-28e, offset 80-1w

  3. #3
    In The Matrix Expert
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    near Arad
    Posts
    1,311
    Posts Thanks / Likes

    Default

    posibil sa nu aiba tuner satelit , conform http://www.lg.com/ro/tv/lg-42LB5610 nu are , sint si review-uri pe youtube si nu am vazut in meniu la cautare , doar antena si cablu

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    am avut eu unul in teste acum 6 luni de zile model de 32 inci smart .nu mi-a placut ca era deosebit de instabil in receptia satelit ,facea figuri cu diseq centauri .cu motor h-h nu l-am testat ca nu am asa ceva de ani de zile ,insa ca si o concluzie eu iti zic sa uiti de lg si orienteaza-te spre marci mai reusite
    5 televizoare ,4 receptoare,3 offseturi, 2 toroidale si 1 primfocus

    si parca este totusi putin...


  5. #5
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    17
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am un Sharp 50le752 cu tuner de satelit, poate duce 4 sateliti cu diseq si se comporta destul de bine pe satelit.

  6. #6
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ok am inteles e o trompeta.



  7. #7
    Banned Expert
    RDI - Board Banned Avatar

    Join Date
    Oct 2006
    Location
    bucuresti
    Posts
    2,482
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am o plasma cu tuner dvb-s/s2 si nu are diseq 1.2/usal , de fapt cred ca in general astfel de device-uri nu au diseq 1.2/usal , ci doar diseq 1.0/maxim 4 lnb-uri
    Personal comut offsetul din Gigablue printr-o montura h-h si apoi scanez cu plasma satelitul in cauza , in plus plasma mea nu pot sa ii pun mai mult de o lista/un satelit cu prg. tv
    Si eu zic sa renunti la ideea unui tv cu tuner dvb-s/s2 sau eventual sa te reorentezi catre Samsung , unde la anumite modele se poate introduce si oscam pe ele
    Nu stiu insa daca respectivele modele au sau nu si diseq 1.2/usal

  8. #8
    Junior Member Teacher
    Join Date
    May 2008
    Location
    Suceava
    Posts
    479
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu am un 32F6800 cu tuner satelit si merge diseq 1.2 si usals perfect. Ce ma enerveaza la el este faptul ca nu pot edita lista de sateliti, practic nu pot adauga sateliti noi si nici sterge dintre cei predefiniti. Am incercat cu vreo 4 programe gasite pe net si nici macar nu-mi afisau lista de sateliti, doar programele scanate de pe acei sateliti. Doar unul singur parca mi-a afisat si lista de sateliti, dar nu aveam optiuni de stergere/editare sau adaugare.
    Triax TDA110, LNB Inverto black ultra 0,2dB, H-H Optibox DM 3800S, NEO-095 & Conrad rotor, DM800 HD PVR, Optibox Raptor, Amiko 8800, Optibox CX PVR, General Satellite VA-7200, 90E-30W!

  9. #9
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,692
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am inteles raman la receptor si televizor ca pina acum.

  10. #10
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Am 40 D6500 si mai recent 46 F 7000 , la amindoua am controlat , cel putin 4 USER SAT poti pune in plus ( nu am incercat ) F7000 are dublu Tuner Sat ( Cablu digital idem) merge orice ''Custom TP cum UPC tot schimba Freq uri si SR '' plus ca orice ' ChanSort mai nou merge !

  11. #11
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Heidecken View Post
    Am 40 D6500 si mai recent 46 F 7000 , la amindoua am controlat , cel putin 4 USER SAT poti pune in plus ( nu am incercat ) F7000 are dublu Tuner Sat ( Cablu digital idem) merge orice ''Custom TP cum UPC tot schimba Freq uri si SR '' plus ca orice ' ChanSort mai nou merge !
    Vezi ca pe F7000 merge root + oscam.

  12. #12
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    [email protected] 46.27 , 24.4 East
    Posts
    211
    Posts Thanks / Likes

    Default

    E pre nou( la mine) , am vast topics pe tema asta pe SamyGo , plus ca am FW ul 1115 ( blocat inca la nivelul respectiv)) , dar am o retzinere inca + cam am Diablo_urile pt. ele inca elegante .

    https://www.dropbox.com/s/9t9ssb4i2t...02528.jpg?dl=0

    https://www.dropbox.com/sc/mmcnclvgl...H9X3i7j6N8vmNa
    Last edited by Heidecken; 7th November 2014 at 22:11.

  13. #13
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Heidecken View Post
    E pre nou( la mine) , am vast topics pe tema asta pe SamyGo , plus ca am FW ul 1115 ( blocat inca la nivelul respectiv)) , dar am o retzinere inca + cam am Diablo_urile pt. ele inca elegante .

    https://www.dropbox.com/s/9t9ssb4i2t...02528.jpg?dl=0

    https://www.dropbox.com/sc/mmcnclvgl...H9X3i7j6N8vmNa
    Imi lasi un contact skype in pm si Vb. si vorbim acolo.

  14. #14
    Junior Member Teacher
    Join Date
    Sep 2014
    Posts
    102
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by Heidecken View Post
    E pre nou( la mine) , am vast topics pe tema asta pe SamyGo , plus ca am FW ul 1115 ( blocat inca la nivelul respectiv)) , dar am o retzinere inca + cam am Diablo_urile pt. ele inca elegante .

    https://www.dropbox.com/s/9t9ssb4i2t...02528.jpg?dl=0

    https://www.dropbox.com/sc/mmcnclvgl...H9X3i7j6N8vmNa
    Nu se vb. nici de versiune de firm si nici de cam-urile pe care le ai. Ultimul root pe fw-ul tau unge prea bine. Este deajuns sa citesti unde trebuie in Sammy. Faci o mica donatie si paginile ti se deschid (sammy este simplu la prima vedere, dupa ce bagi cel putin 10 dolarei incepi sa vezi adevaratul sammy). Sau vb. pe skype.

    P.S.
    Nu esti obligat, daca te intereseaza sti unde ma gasesti.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top