Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 7 of 7

Thread: Card Redlight

  1. #1
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default Card Redlight

    Am un card redlight elite fusion si expira in citeva zile. Cum o prelungesc? Ce trebue sa blochez intrun Maxcam Ultra?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  2. #2
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Posts
    531
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu poti prelungi, trebuie card nou, pentru urmatorul an.
    Numai bine

  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Posts
    132
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cardurile porno,nu stiu de ce,dar nu se prelungesc...Dupa expirare,daca vrei sa te mai abonez,primesti card nou...

  4. #4
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai nu-i abo, ii prepaid, daca reuseste Omul sa editeze data cit inca nu e deactivata, ar trebui sa se poata prelungi.

    De unde stie cardul data actuala, adica cind sa expire? Ma gindesc ca daca ar exista un patch, sa poti sa schimbi numa data cum vrei in ECMuri si EMMuri, nu s-ar deactiva, dar asa patch inca nu este. Ca daca cardul nu stie ca a trecut de data expirari nu se deactiveaza.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Iasi / SE UK
    Posts
    1,025
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pai incearca cu Block EMM in Cccam .
    DM-800 clona SIM201 bl84 , Cristor Atlas 100HD

  6. #6
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Nu am CAM sau Reader pe care sa mearga, Cccam, am vrut sa-mi iau un CAS3 dar nu-mi permite luna asta bugetul, ca costa vreo 65 Euro, am doar un Maxcam ultra in televizor, Cardu e valabil pina in 11.11, deci astazi, sa-l las in CAM si miine? Am pe CAM fortuna 2.40 si EMMurile blocate. Sau sa-l scot pina vine versiune noua de Fortuna?
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

  7. #7
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Palinca City
    Posts
    704
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Si cu tot cu toate blockerele din Fortuna din 11.11.2014 zice numa "Verschlüsseltes Signal", semnal codat.
    1m Offset AL (68,5°E - 31,5°W), actuator 24", WinTV DVB-s 1.3, Nexus-s 2.1, Skystar2 2.3P, TBS 5925, Positioner: Sat Control PMP 102, V-Box II, Receiver analog "Europa SR 500"

    Locatia ramine Palinca City!

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top