Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 3 of 3

Thread: D+ on Hispasat

  1. #1
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    12
    Posts Thanks / Likes

    Default D+ on Hispasat


    Any news about the subject package? Is still unvisible with the skystar2 on PC?

    Thanks,
    ale

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2004
    Posts
    14
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Works fine on Astra 19.2!
    With mach1 softcam.key!
    Keep the lights burning

  3. #3
    Gold Member Expert
    Join Date
    May 2004
    Location
    Socialist Republic of Hypocrates
    Posts
    3,578
    Posts Thanks / Likes

    Default


    just put the latest softcam.key (try the mach1's) file into plugins folder and it is opened

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Hispasat
    By usurelumihai in forum Placi DVB
    Replies: 2
    Last Post: 20th April 2006, 10:24
  2. Hispasat????
    By gheorghita in forum RDI - Satelit
    Replies: 11
    Last Post: 29th March 2006, 19:52
  3. Hispasat
    By usurelumihai in forum Placi DVB
    Replies: 3
    Last Post: 2nd March 2006, 22:42
  4. hispasat 1c/1d 30 W
    By BATrob in forum RDI - English
    Replies: 2
    Last Post: 18th September 2005, 15:29
  5. hispasat 30w
    By gusticrivat in forum News
    Replies: 0
    Last Post: 2nd April 2005, 00:24

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top