Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2006
    Posts
    163
    Posts Thanks / Likes

    Default Amiko 8140 shd- cxe intrebare

    Vreau sa stiu daca suporta cccam si daca ma poate ajuta cineva sa-l configurez ca am cautat peste tot si nu pricep cum se face.Multumesc

  2. #2
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    la rubrica de Internet
    sau IPshare

    > Net Client Config > OK >SERVER 1>EDIT{BUTON GALBEN,.....SI BINGO se deschide pagina de configurare linie si Emu
    de aici te vei descurca ,....sa editezi linia, si selecta Emu dorit >>>> la final SAVE -buton ROSU
    cred ca suporta doar 7 linii
    Last edited by bumbescu; 26th October 2014 at 23:25.

  3. #3
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    http://cccam-exchange.com/archive/index.php/t-59514.html

    http://www.cccam.es/configuraciones/...te-amiko-8340/

    http://cccam-exchange.com/archive/index.php/t-59514.html

    https://www.google.ro/search?q=c+lin...&start=10&sa=N

    eu in 8260+ Client --- am pus ok linie N si arata in colt sus un cub VERDE si afiseaza conectat OK, CaiD , provider ,...
    la linia C -- imi da reject, dar softul cred ca este diferit putin fata de 8240 - deoarece si procesorele sunt diferite pe placi. {adica nu se conecteaza -undeva gresesc ]
    Last edited by bumbescu; 27th October 2014 at 05:03.

  4. #4
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2014
    Posts
    47
    Posts Thanks / Likes

    Default

    pe 8260+ am reusit sa adaug si linia C - si merge multumitor Sxy It SD, inca.
    IP server { de unde vine }
    Port
    user ,pass
    DESkey - ramane aceea nu influenteza
    Activate OK
    save
    asta pentru 8260 +
    ---------
    idem si pentru linia N in NewCamd
    ---------
    le inghite super ok si afiseaz verde colt sus _ plus jos _connected OK
    8260+ merge bine Client

  5. #5
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    1
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-am prins urechile prin diverse forumuri si nu am reusit sa-i dau de cap.
    Adica, am un Amiko 8260+, cu versiunea de soft 2.0.92_emu.
    Vreau sa adaug pt inceput un client de cccam.
    Pasii pe care i-am urmat: am creat fisierul hsdata.cfg, in care am adaugat linia
    ex: cccamd~free-cccam.tk~55101~84199042~free-cccam.tk
    Conectat la net prin WIFI, accesat meniul Conditional Acces, IP Share, Net Client Config,
    am incarcat fisierul de pe stick, reboot automat.
    Dupa repornire server 1 s-a conectat automat(este verde in colt sus, iar sub scrie connected ok, working).
    De aici nu stiu ce pas sa urmez. Cum pot sa vizionez programele, sau sa accesez lista de la clientul(serverul) respectiv.
    Multumesc.

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top