Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Results 1 to 6 of 6

Thread: TV Noriko

  1. #1
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default TV Noriko

    am un tv noriko mai vechi.De putin timp a inceput sa sară de pe un canal pe altul,l-am dus la un electronist,pentru o suma de 100ron a mers o zi ,mi-a spus ca nu imi dă garantie ca nu stie cat tine reparatia(cred ca nu i-a facut nimic).Acum parerea mea e ca are o problema de soft, deoarece daca il las in meniu nu mai sare! ceva idei, sugestii ?

  2. #2
    Gold Member Expert
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    ALBA_IULIA
    Posts
    3,691
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Tastatura defecta.Daca ai telecomanda da jos tastele ca merge si fara.



  3. #3
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    356
    Posts Thanks / Likes

    Default

    tv-urile astea le dadea rcs pt amariti asta la nivel de aniii 2005-2006
    5 televizoare ,4 receptoare,3 offseturi, 2 toroidale si 1 primfocus

    si parca este totusi putin...


  4. #4
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu e de la rcs.l-am achizitionat nou din magazin, pentru bunici .

  5. #5
    Member Mentor
    Join Date
    Nov 2011
    Location
    Vest
    Posts
    548
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by gymi View Post
    Tastatura defecta.Daca ai telecomanda da jos tastele ca merge si fara.
    se pare ca nu sunt singurul cu problema asta -> http://forum.softpedia.com/topic/911...ko-n-2080-mtg/ @gymi te referi la tastatura de pe placa sau la cea de pe panoul frontal ?

  6. #6
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    208
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by cipryan View Post
    se pare ca nu sunt singurul cu problema asta -> http://forum.softpedia.com/topic/911...ko-n-2080-mtg/ @gymi te referi la tastatura de pe placa sau la cea de pe panoul frontal ?
    salut. schimba butoanele de pe placa de baza din fata pe cele de volum , se gasesc la magazinele care comercializeaza componente electronice

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top