Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 50

Thread: spicetv.ro

  1. #1
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default spicetv.ro


    Am facut abonament la spicetv.ro pentrun RO basic pack.
    Poate cineva sa ma jute sa autorizez un device (Samsung smart tv or windows 7 sau 8 computer).
    Multumes frumos.

  2. #2
    Bătrîn fără minte Expert
    Join Date
    Dec 2002
    Location
    Calare pe măgar
    Posts
    1,693
    Posts Thanks / Likes

    Default

    nu înțeleg ce vrei zi te rog unpic mai mult
    pe smart-tv te legi la browser si pui parola spicetv merge la mine
    la windows nu trebuie nimic
    la android are aplicatie

  3. #3
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Multumesc de raspuns.
    Nu a fost activata subscriptia si nu functiona interafata de tv; in sfirsit au activat-o azi.
    Merge OK pe calculator deocamdata nu prea bine pe smart tv, ma da afara out of memory.
    Thanks anyway.

  4. #4
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Foloseste cineva xbmc pentru a vedea spicetv.ro?

  5. #5
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by kokanee View Post
    Foloseste cineva xbmc pentru a vedea spicetv.ro?
    Da, eu o folosesc uneori.
    Merge doar cu Xbmc ver.12 (Frodo).
    Cu versiunile mai noi, mi-a dat eroare la instalarea add-onului Spice TV
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  6. #6
    __/\__/\__/\_____________ Expert
    Join Date
    Jan 2004
    Posts
    1,199
    Posts Thanks / Likes

    Default

    mi-am luat si eu azi, ptr o luna pachetu de la spicetv..
    Asa se intrerupe tot timpul

    SI-a facut si un prieten tot azi abo la ei si i se blocheaza si lui deci nu e netul meu. La fel si prin ios , LTE la rogers

  7. #7
    Bla bla bla... Mentor
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    La malul mării... Negre(Ro) si/sau a Nordului (N)
    Posts
    817
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La mine merge fara intreruperi. Probabil mai au o perioada de lucrari de intretinere, tocmai au facut transferul la noua adresa.
    Am ajuns la concluzia ca in Vest este mai curat pentru simplul motiv ca aici ploua mai des...

  8. #8
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Eu folosesc xbmc pe apple tv si se opreste foarte des.
    De asemenea folosesc samsug smart tv, la fel ca si xbmc
    Pe calculator, dupa 3-4 minute, ma da afara: "Nu aveti cont pe spice tv box".
    Nu cred ca mai platesc.

  9. #9
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Update

    Pe calculator merge OK daca folosesc Chrome.

  10. #10
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Pe Minix, de cand au schimbat platforma si pretul e mult mai stabil. Ft rar mi se freezeaza pe un canal, iar daca s-a intamplat a fost doar pt 1 secunda.

  11. #11
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    118
    Posts Thanks / Likes

    Default

    EXTRAORDINAR...daca esti in afara teritoriului ROMANIEI.....LA ABONAMENTUL RO BASIC( PE CARE IL DETIN) SI/SAU RO TOTAL IN GRILA AU SI MERGEA DIGI24
    ACUMA IMEDIAT CUM A INCEPUT DEZBATEREA CU IOHANIS DE 13 NOIEMBRIE 2014....NU MAI EXISTA IN LISTA DE PROGRAME....

    DE NECREZUT..CE MANIPULARI..si deasemenea nici pe un link online .nici pe PC.nici pe ios.NICI PE ANDROID nu mai se deschide digi24..fie el din aplicatia spicetvbox fie el de la digi24 live web original..fie de pe orisice site ce transmitea canale ro online

    cit de departe pot merge comunisti.

    scirba..

  12. #12
    Member Mentor
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Other Not Shown
    Posts
    558
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stel, si eu am Basic si pe platforma noua a disparut ProTV Intl. Digi24 il am. mentionez ca folosesc varianta pt Android.
    Daca vrei sa vezi debate-ul de aseara mergi la B1tv inregistrari, Puscalau si e acolo. Pentru ultimul post TV necumparat de Ponta uita-te la Nasul.tv si dupa ce se termina emisiunea ai sa vezi inregistrarea de pe youtube. De asemenea poti apasa pe butonul Live.

  13. #13
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jul 2004
    Posts
    2
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Stie cineva cum sa pot face sa vad SpiceTV si pe alt laptop in afara de cel care l-am activat/inregistrat? Sant sigur ca au introdus un "cookie" dar nu stiu exact unde si daca poate fi copiat? Nu vreau sa car computerul de acasa peste tot.

    Multumesc

  14. #14
    Junior Member Junior
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    5
    Posts Thanks / Likes

    Default

    simple tv software

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Canada-Quebec
    Posts
    123
    Posts Thanks / Likes

    Default


    Au cam marit mult pretul .
    Cind ceva merge cit de cit bine incearca sa smulga mai multi bani de la clienti

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top