Register

Welcome to the RDI-Board Community.

If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed.


Donate Now Goal amount for this month: 100 EUR, Received: 100 EUR (100%)
Donate to support this site...

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
  1. #1
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Testat ...& ... confirmat :merg
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  2. #2
    Silver Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Timisoara
    Posts
    2,363
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge cu Camd3.831 si chei din 02.01.2006 scoase ambele cu butonul albastru.


  3. #3
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Braila,Romania
    Posts
    1,248
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da functioneaza ok TOT.
    Per aspera ad astra !

    Amiko Alien 2,Emme esse 115cm,Technisat 33cm, Triax td-78, Sky Zone 2 Triax Dish, Digipower HH SG2100

  4. #4
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Aug 2005
    Location
    los Angeles LA
    Posts
    406
    Posts Thanks / Likes

    Default

    merge sigur cu camd3.831
    am testat si cu placa sky2 cu s2emu si la fel merge
    strong 6xxx , progdvb , dreambox dm 500 s , lazer fta plus, kaon , ss2 , echolite 790 etc.

  5. #5
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Care sunt sansele ca aceasta solutie sa dureze sau sa extinda si la alte pachete !?
    Am inteles ca aceste keys vor fi "rotate" de D+,ceea ce e un lucru bun! Schimbarea card-urilor implica si altceva decat un...card!?
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  6. #6
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Anul 2006 a inceput bine Sa speram ca o s-o tina tot asa.

  7. #7
    Senior Member Expert
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Nov 2004
    Location
    Eire
    Posts
    1,083
    Posts Thanks / Likes

    Default

    O intrebare rapida:am DB7020,DaVinci5.1,camd 3.831+keyse Taquilla 1-12 English,dupa circa 10-20s de live semnal...imi ingheata imaginea!Pe celelalte,cu sound in spaniola,nici o problema!
    Are cineva vreo explicatie ?
    multam...

    PS
    Poate cineva schimba numele topicului,in asa fel sa reflecte continutul lui,va rog ? ! !


    Numele topicului schimbat la dorinta lui @rolion

    @wambertos
    Dreambox7020 & WavefrontierT90

    Cu bani poti cumpara o casa, dar nu un camin. Cu bani poti cumpara un pat, dar nu somnul linistit. Cu bani poti cumpara un ceas, dar nu si timpul ce se scurge. Cu bani poti cumpara o carte, dar niciodata cunoasterea. Cu bani poti cumpara pozitia sociala, dar nu si respectul. Cu bani poti cumpara medicamente dar nu sanatatea. Cu bani poti cumpara sex, dar nu si dragostea. Cu bani poti cumpara o asigurare, dar nu iti poti cumpara viata. Vezi tu, in viata... Banii nu sunt totul! De aceea, daca ai prea multi... Trimite-mi-i mie !


    Technics...is timeless ! ! !

  8. #8
    Keep believin` Expert
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    46.91N 25.36E
    Posts
    1,689
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Cred ca astia de la D+ ori se arunca pe geam ori dau cu sculele dupa neagristi
    1.6 Offset Al, Invacom 0.3dB, VBOX 2 Moteck, DVB: Pinnacle PCTV-Sat, act. 18'' , 75E <> 30W , DM500s / Focus KSF100 / 2x DigiTV 1160NA / 1x Humax Digi-plus / 0.3dB Gold+0.8m Offset / BOOM TV

  9. #9
    Senior Member Expert
    Join Date
    Nov 2004
    Location
    espaa
    Posts
    1,125
    Posts Thanks / Likes

    Default

    da mo saraci se tot chinuie sa schimbe cartelele si tot degeaba si cand te gandesti ca saraci de la polsat abia au terminat de schimbat cardurile si au pus nagra2 rom110 si iara sunt hack cardurile si cei de la cabo lafel si cica gigi foloseste rom110 care ii hack , sper sa apara ideakey gigi ca emu este.
    Fiti Aliati
    Dreambox

  10. #10
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    La Multi Ani! Merg Taquillele si pe pe Astra sau numai pe Hispa?
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  11. #11
    Senior Member Expert
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    3,261
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Da,merg si pe Astra.

  12. #12
    Moderator Expert
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Wild West
    Posts
    2,527
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Merg si pe Skystar2 ?Daca da ce s2emu trebuie folosit?

  13. #13
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    May 2004
    Location
    Romania
    Posts
    207
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Ultimul!
    DreamBox DM 7000S/4, SS2, Kathy UFS 910, 1.2m Al, H-H, INVACOM 0.3 dB.

  14. #14
    Junior Member Friend
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Mar 2004
    Location
    Italy
    Posts
    48
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Salut

    se vede perfect dar numai in direct,inregistrarile de pe taquilla nu se vad.

    O problema doar la mine?

    Am utilizat dreambox 7000 si camd 3.832 pe gemini 2.6 si DaVinci 5.2

  15. #15
    Junior Member Teacher
    RDI - Board Default Avatar

    Join Date
    Jan 1970
    Posts
    227
    Posts Thanks / Likes

    Default

    Quote Originally Posted by flavio_bc
    Salut

    se vede perfect dar numai in direct,inregistrarile de pe taquilla nu se vad.

    O problema doar la mine?

    Am utilizat dreambox 7000 si camd 3.832 pe gemini 2.6 si DaVinci 5.2
    ba cica merg. iti trebuie un camd3.config. incearca cu asta:

    # Wenn Parameter gebraucht wird - '#' entfernen !
    #
    # Boxtyp(optional): 1-dbox2, 2-dm7000, 3-dm7020, 4-dm500, 5-dm56xx/Triax; Default - 2
    BOXTYPE=2

    # Multichannel-Support: 1-eingeschaltet, 0-ausgeschaltet; Default ist 0
    MULTI=0

    #
    # UDP Port(optional); Defailt - 20248
    # Bis Camd3.715
    PORT=24110
    # Ab Camd3.717
    UDP_PORT=24110

    # TCP Port(optional); Defailt - 0 (TCP-server ausgeschaltet)
    #TCP_PORT=24110

    # Debug modus(optional): 0-keine Ausgaben, 1-ohne Verbindungsinformationen, 2 - mit Verbindungsinformationen; Default - 2;
    DEBUG=2

    # Debug-Console(optional): 0-keine Ausgaben, 1-nur Verbindungsinformationen (Aber nur wenn debug=2); Default - 1;
    #CONSOLE=0

    # Log(optional): 0 - keine Ausgaben, 1-Datei, 2 - Console, 4 - UDP(syslog), 3 - Console+Datei, 5 - UDP+Datei, 6 - UDP+Console, 7-UDP+Console+Datei; Default ist 2;
    LOG=6

    # Host fr UDP-logging
    LOG_HOST=192.168.0.5

    # Port fr UDP-logging(optional); Default ist 514
    LOG_PORT=514

    # Logfile
    #LOG_FILE=/hdd/var/log/camd3.log

    # Pfad zum User-File(optional); Default - /var/keys/camd3.users
    #USERS=/var/keys/camd3.users

    # Pfad zum Server-File(optional); Default - /var/keys/camd3.servers
    #SERVERS=/var/keys/camd3.servers

    # Pfad zum Key-File(optional); Default - /var/keys/camd3.keys
    #KEYS=/var/keys/camd3.keys

    # Pfad zum Socket-File(optional); Default - /tmp/camd.socket
    #SOCKET=/tmp/camd.socket

    # Kartenslots (anzahl beliebig)
    # je eine Zeile fr Slot:
    # SLOT=devicename:type:au_g:au_s:au_uort:usernameassword:deskey
    #
    # deskey fr normale Slots ist optional, aber port,username und password mssen immer angegeben werden!
    #
    # devicename: Pfad (volstndig) zum Device, oder Hostname von cardserver(newcamd)
    # type: 1-serial, 2-intern(dreamox), 4-cardserver(newcamd)
    # au_g: 1-eingeschaltet, 0-ausgeschaltet
    # au_s: 1-eingeschaltet, 0-ausgeschaltet
    # au_u: 1-eingeschaltet, 0-ausgeschaltet
    # port: port
    # username: loginname
    # password: loginpassword
    # deskey: cardserver deskey (14 byte)
    SLOT=/dev/tts/0:1:1:1:1:997:mastercrdassword1
    SLOT=/dev/sci1:2:1:1:1:998:slotobenassword2
    SLOT=/dev/sci0:2:1:1:1:999:slotuntenassword3
    # Newcamd-client, Eingestellt fr NewCS....
    SLOT=localhost:4:1:1:1:34000:dummy:dummy:010203040 5060708091011121314
    SLOT=localhost:4:1:1:1:34001:dummy:dummy:010203040 5060708091011121314

    # Camd3 Config bis camd3.715
    # Slotverwaltung : 1-ja, 0-nein
    # REMM-Slot ist Slot3
    # Auf der dbox Original-Slot ist Slot2
    Slot0_Start=0
    Slot1_Start=1
    Slot2_Start=1
    Slot3_Start=0

    # AU-Slotverwaltung : 1-ja, 0-nein; Default - Alles auf 0
    Slot0_AU_G=0
    Slot0_AU_S=0
    Slot0_AU_U=0
    Slot1_AU_G=1
    Slot1_AU_S=1
    Slot1_AU_U=1
    # Bei dbox2 AU in Original-Slot luft nicht, wenn alle auf 0
    Slot2_AU_G=1
    Slot2_AU_S=1
    Slot2_AU_U=1

 

 

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. D+ NU mai merge !
    By Fanta in forum RDI - Satelit
    Replies: 8
    Last Post: 14th September 2006, 23:35
  2. CyfrA+ MERGE PE DREAMBOX
    By Axell in forum DREAMBOX
    Replies: 1
    Last Post: 14th May 2006, 21:08
  3. Sky UK card original merge pe dreambox?
    By nick1968 in forum RDI - Satelit
    Replies: 2
    Last Post: 6th September 2005, 13:54
  4. cu ce emu merge ocartela de focus pe dreambox
    By vladtimmy in forum DREAMBOX
    Replies: 21
    Last Post: 12th June 2005, 12:55

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to Top